Copy

Wat betekent Kunstmatige Intelligentie voor jouw business?

Misschien was het makkelijker geweest om ChatGPT te vragen deze inStem voor ons te schrijven. Broodroof van een tekstschrijver? Dat niet, want we schijven zelf de teksten. Ook deze. Dus hooguit een gemiste efficiency slag. En wat gaat Artificial Intelligence (AI) voor jouw bedrijf en business betekenen? Tijdens de STEM van de Master op 26 april staat daarom juist dat thema centraal.

Zou AI overigens ook kunnen ontdekken wat nu precies de behoefte is van afnemers. En een advies geven over de waarde die je het beste kunt creëren door innovatie? Of exact kunnen bepalen hoe vaak je een reclameboodschap moet herhalen voordat die gezien is door de doelgroep? De thema’s van de twee blogs waarmee we je weer willen inspireren.

We delen ook nog een paar inzichten uit onderzoek van TNO over de industrie in Nederland. Heten je natuurlijk weer van harte welkom tijdens het wekelijkse STEMmingscafé. En nodigen je uit om een keer de proef op de som te komen nemen tijdens een proefcollege, een masterclass of een van onze online inspiratiesessies.


En natuurlijk alvast een gezellige Koningsdag!


Ton Oosterwijk, Maarten van der Boon en Willem de Vries

Waarin wil jij inspiratie opdoen?

Aan kennis heb je nooit voldoende. Maar welke kennis is relevant? Laat je inspireren en volg één van onze (gratis) online inspiratiesessie. Waarmee je op laagdrempelige wijze meer ontdekt over business development van een technisch B2B bedrijf.

Ontdek meer over business development met onze (gratis) inspiratiesessies

Of kom je kennis verbreden