Copy

Nyhetsbrev från Setra Group mars 2021. Svårt att läsa mejlet klicka här.

Redo för Cederhusen nummer två

Den första stommen är på plats i Cederhusen, Sveriges största bostadskvarter i massivträ. Nu börjar bygget av hus nummer två, som både kommer gå snabbare att resa och ha ännu lägre miljöpåverkan. Här får du en unik inblick i projektet.

Följ arbetet med trästaden

Klimatsmart träbyggande


Att bygga med KL-trä har många klimatfördelar. Men den mest intressanta tas oftast inte med i beräkningarna, enligt LCA-experten Martin Erlandsson.
Lär dig mer om KL-trä

Nytt landmärke i KL-trä


Naturvårdsverkets nya utsiktstorn vid Siljan blir träarkitektur på hög höjd. Konstruktionen är smart i sin enkelhet och byggplatsen på toppen av ett berg är full av utmaningar.
Läs mer om utsiktstornet
Dela Dela
Dela Dela
Vidarebefordra Vidarebefordra

Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma. Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I våra anläggningar förädlar vi skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, KL-trä, hyvlade produkter och komponenter för byggande och boende på en global marknad. Vårt timmer kommer från ansvarsfullt brukade skogar och är kontrollerat och spårbart. Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån. Vi är ca 800 anställda och omsätter ca 4 miljarder kronor.

Läs gärna mer på setragroup.com.

Kontakt
KL-trä och bygglösningar:
Rickard Kokkonen, 0225-635 78
rickard.kokkonen@setragroup.com
Limträ: 0225-635 00

Setra Newsletter är ett nyhetsbrev som ges ut fyra gånger per år.
Ansvarig utgivare:  Lovisa Krebs
Läs även vår kundtidning Setra News

Prenumerera / Avprenumerera

Facebook
LinkedIn