Copy

Brabantse artiesten eren muzikale helden


Op 9 & 10 september eren Brabantse muzikanten Frank Lammers, Anneke van Giersbergen en Alissa May onder leiding van Björn van der Doelen hun muzikale helden tijdens de voorstelling Helden van het Zuiden.
 
Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. Helden van het Zuiden is een splinternieuwe muzikale voorstelling waarin bekende Brabantse muzikanten hun muzikale helden eren.
 
Intieme muzikale avond
Een intieme avond met muziek, gesprekken en verhalen. Onder leiding van Björn van der Doelen en zijn band de Huursoldaten geven Frank Lammers, Anneke van Giersbergen en Alissa May hun vertolking van hun favoriete nummers. In de setting van een repetitiehok, waarin de filterkoffie loopt en de flessen bier koud staan, ploffen ze naast Björn neer op de bank. Ze delen hun persoonlijke verhalen achter de nummers, hun fascinatie voor hun helden, laten een stukje horen op een krakende pick-up en spelen de liedjes op een manier die bij ze past.  
 
Helden van het Zuiden is een productie van Parktheater Eindhoven, Theaterbureau de Mannen en Björn van der Doelen. De voorstelling is ook in Tilburg en Roosendaal te zien. Kaarten voor 9 & 10 september zijn verkrijgbaar via parktheater.nl.
 
Noot voor de redactie (niet voor publicatie) 

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Parktheater Eindhoven – Geertje van Geel
communicatie@parktheater.nl
040 2 156 147

Voor mediaverzoeken: 

Theaterbureau de Mannen - Thomas Bruining
Thomas@theaterbureaudemannen.nl 
06 18 95 04 11
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn