Copy
View this email in your browser
Geachte <<First Name>> <<Last Name>>, 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven of zich had aangemeld voor het register Gezinshuisouders.
 
In deze nieuwsbrief leest u over:
  • Geaccrediteerde SKJ-scholing ook toegestaan bij Registerplein
  • Verlenging van uw registratieperiode is mogelijk
  • Volg de online presentatie over het register Gezinshuishoudens
  • De juiste formats voor uw dossier
  • Bekijk onze nieuwe instructievideo’s
  • Gezocht: kandidaat registratiecommissie Gezinshuisouders
  • Zo installeert u de Registerplein App

Geaccrediteerde SKJ-scholing ook toegestaan bij Registerplein


NIEUWS - De geaccrediteerde SKJ-scholing is nu ook toegestaan voor het register Gezinshuisouders. De competenties en vaardigheden van deze scholing moeten wel passen bij de beroepsrelevantie zoals hier beschreven is. In het registratiereglement van het register Gezinshuisouders vindt u de precieze criteria voor (her)registratie in dit register.

Verlenging van uw registratieperiode is mogelijk


CORONA - Loopt uw registratieperiode af en komt u, door het coronavirus, in de knel met uw registratiepunten? Neem dan contact op met Registerplein. Op uw verzoek kan de registratieperiode worden verlengd of u kunt dispensatie krijgen voor een aantal (scholings-)uren.

Let op: Registerplein past deze maatregel niet standaard voor iedereen toe, omdat er bij veel professionals geen knelpunt ontstaat.

Kent u gezinshuisouders die hun registratie bij Registerplein hierdoor hebben laten aflopen? Ook zij kunnen mogelijk in aanmerking komen voor een verlenging en mogen contact opnemen met Registerplein.  
 
Lees hier over de maatregelen die Registerplein nam naar aanleiding van het coronavirus

Online presentatie over het register Gezinshouders


PRESENTATIE - Op donderdag 14 oktober geven twee medewerkers van Registerplein om 10:00 uur een online Zoom-presentatie over het register Gezinshuisouders. Het register Gezinshuisouders van Registerplein is toegankelijk voor gezinshuisouders, ook voor degenen zonder een sociaal-agogisch hbo-diploma.

Tijdens deze presentatie komen verschillende zaken aan bod, zoals de criteria voor (her)registratie, de meerwaarde van het register en de verschillen met het register van SKJ. Ook spreken de medewerkers over de mogelijkheden om de registratieperiode te verlengen. Uiteraard is er tijd en ruimte om uw vragen te stellen over registratiezaken.

Iedereen is welkom bij deze presentatie. U hoeft niet geregistreerd te staan in het register Gezinshuisouders en er zijn geen kosten verbonden aan deze online bijeenkomst.
 
Via deze link kunt u op 14 oktober de presentatie bijwonen

Dossier bijwerken? Bekijk de videostappenplannen


Om het werken in uw online dossier makkelijker te maken heeft Registerplein deze zomer zestien instructievideo's opgenomen, Gebruik deze videostappenplannen om te zien hoe u een dossier indient, hoe het dossier werkt, de Registerplein-app koppelt aan uw account of geaccrediteerde deskundigheidsbevordering toevoegt
In de onderstaande video nemen we u in vier minuten mee door uw dossier.
Bekijk hier al onze instructievideo's

Hier vindt u de juiste formats


Uw beroepsregistratie vraagt om het aantoonbaar maken van uw scholing, werkervaring en reflectie. Dat doet u met handige formats. Onder meer de ‘verklaring reflectie’ en de verklaringen werkervaring vindt u hier.

Meedenken over het register Gezinshuisouders?


OPROEP - Meedenken over het register Gezinshuisouders? Registerplein zoekt kandidaten voor de registratiecommissie Gezinshuisouders. Lees hier meer over de vacature. Stuur uw reactie naar secretariaat@registerplein.nl o.v.v. 'Vacature registratiecommissie Gezinshuisouders’.
Heeft u de Registerplein App al geïnstalleerd op uw mobiel of tablet? Met deze app regelt u gemakkelijk uw registratiezaken. Klik hier voor de versie voor Apple-producten en hier voor de app voor Androids
Heeft u een andere vraag over registratie, accreditatie, VOG, punten of scholing? Grote kans dat u het antwoord vindt op onze FAQ-pagina met antwoorden op veel gestelde vragen.
De antwoorden op de 20 meest gestelde vragen aan Registerplein

Was deze nieuwsbrief nuttig voor u?

LinkedIn
Website
Email
© 2021 Registerplein

Ons postadres is:
Registerplein
Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA UTRECHT

Wilt u de ontvangst van deze nieuwsbrief wijzigen?
Voorkeuren bijwerken Uitschrijven.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Registerplein · Koningin Wilhelminalaan 3 · UTRECHT, Utrecht 3527 LA · Netherlands