Copy

BEKIJK ONLINE

 

HAPPY NEW EVENTS YEAR // 2021
 


The show must (and can) go on! 
RIJKERE & NIEUWE ONLINE EVENT STUDIO'S 


Gisteren werd de eerste vaccinatie gezet bij Sanna Elkadiri in Veghel, de plek in Brabant waar het vorig jaar rond carnaval allemaal begon. Het markeert de ommekeer waar we allemaal zo naar snakken. Uit eten, festivals, winkelen en fysieke evenementen.
Tot die tijd moeten én kunnen we vooruit met online events en (mits toegestaan) hybride evenementen. In deze fanmail informeren wij je met veel plezier over de
vernieuwde mogelijkheden én een nieuwe locatie voor uiteenlopende events.

Een motiverende kick-off met je team, een strategische start voor alle salestijgers of de lancering van jullie nieuwe product... met een professioneel online event zet je 2021 in beweging en maak je verbinding met je communicatiedoelgroepen. Intern en extern.

Brand New Live ontwikkelt tailor-made events voor iedere behoefte en budget.
Samen met For Live stellen wij naast
Central Studios Utrecht en AFAS Live Amsterdam een derde plug&play event-studio beschikbaar in de Midden Nederland Hallen in centraal gelegen Barneveld.

CENTRAL STUDIOS // dynamische live-experience

 

De eventstudio in Central Studios Utrecht faciliteert 180 online deelnemers actief op een groot LED-scherm, aangevuld met 8 LED-stroken. Bovendien kan een onbeperkt aantal gasten interactief deelnemen. Met een podium van 9x9m en 2 projectieschermen van 6x3,5m komt elke presentatie tot zijn recht.

Inspireer ieder publiek met een dynamische online eventbeleving! De eventstudio is al inzetbaar voor 15K (inclusief locatie, techniek en personeel).

Op het moment dat we hybride events mogen organiseren, is de event-set er helemaal klaar voor (conform de richtlijnen van het RIVM).

 
AFAS LIVE // live, online en interactief

 

Onze kickass eventstudio in AFAS Live Amsterdam bestaat uit een intieme set met sfeervolle ambiance.

De eventstudio is uitermate geschikt om collega's, relaties of klanten actief te laten participeren in ieder online event. Enthousiasmeer je team, klanten of relaties met levendige presentaties van je strategie en breng het tot leven met dynamische optredens van sprekers en entertainers.

Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen vanuit huis interactief kan deelnemen, want een event beleef je samen!
MIDDEN NEDERLAND HALLEN // groots in online (en hybride)

 

NIEUW NIEUW NIEUW!
De eventstudio in de Midden Nederland Hallen gaat nog verder en faciliteert tot 1.000 online deelnemers actief op een groot LED-scherm, aangevuld met 10 LED-stroken.

Aanvullend kunnen tot 5.000 personen het eventprogramma interactief volgen.
Het grote podium wordt aangevuld met twee projectieschermen van maar liefst 8x4,5m.

De uitgebreide showlicht-set zorgt voor een dynamische beeldbeleving. Wanneer hybride events weer zijn toegestaan (RIVM-proof) is deze locatie geschikt voor grootschalige events.
Video bekijken?
AUGMENTED REALITY // if you can dream it...

 

Augmented reality is toegevoegde realiteit. Digitaal wordt een extra laag informatie over de werkelijkheid gelegd... perfect voor een kick-off event 2.0.

Van het kantoor (waar je weinig bent geweest afgelopen maanden) tot 'urban' omgeving of een oase van groen... met 1 druk op de knop verandert het greenscreen decor en beleef je iets nieuws in een volledig andere setting.

Strategische presentatie? Het nieuwe merkverhaal laten voordragen? Sales-
team building? Productintroductie?

Álles is mogelijk in augmented reality! 

 
Wil jij weten hoe je fans voor jouw merk creëert in 2021?
Neem contact met ons op voor meer informatie & inspiratie.


 
linked-infacebookinstagramyoutube

 

 

 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brand New Live · Mozartlaan · 25c · Hilversum, 1217 CM · Netherlands