Copy
Abril 2020. Temps de lectura: 4 minuts.
Si no el visualitzes bé, fes clic aquí.

La UPF no s'atura, la Biblioteca tampoc

A la Biblioteca teletreballem i seguim atenent les teves consultes de forma no presencial. A la nostra web trobaràs informació sobre recursos i serveis que et poden ser útils: A més a més, recorda que tens accés a la Biblioteca digital de la UPF, on pots consultar els recursos electrònics contractats —bases de dades, revistes, llibres i diccionaris electrònics— des de fora de la Universitat mitjançant el SARE (Servei d'Accés als Recursos Electrònics).

Segueix el Twitter de la Biblioteca/CRAI per estar informat de tot.

Més manuals, llibres i articles electrònics disponibles durant el confinament pel COVID-19


Degut a l’afectació pel COVID-19, algunes editorials han obert parcialment les seves col·leccions electròniques, que se sumen a la nostra Biblioteca Digital, mentre duri el confinament.

En destaquem Cambridge University Press, Ingebook, JSTOR, Project Muse, i Proquest.

Consulta la totalitat de l'oferta: continguts digitals en obert.

Recorda que...
 

 Tenim una guia de Diccionaris, amb una selecció dels millors diccionaris de llengua i especialitzats en línia (OED, Petit i Grand Robert, Pons lexiface professional, Diccionarios.com (VOX/Larousse), Oxford Reference...)


 I també una guia d'Autoaprenentatge de llengües, amb cursos, aplicacions mòbils, exercicis, podcast, vídeos, cançons i audiollibres per practicar.

Selecció de llibres electrònics

A més d'aquesta tria, pots buscar-ne més a l'UPFinder. Si necessites ajuda per buscar llibres o articles electrònics, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.

   
    

 

 

Nou descompte per publicar en accés obert

Els membres de la UPF poden gaudir d'un 10 % de descompte sobre les tarifes de publicació dels articles que hagin estat acceptats a les revistes subscrites per la Biblioteca de Cambridge University Press de l'àrea d'humanitats i ciències socials (títols Gold OA i Hybrid OA).

Pots consultar aquest i altres descomptes a: Descomptes per publicar en accés obert

Tesis doctorals en xarxa

Últimes tesis publicades del Departament de Traducció i Ciències del llenguatge:
Si has llegit la teva tesi doctoral a la UPF i vols publicar-la a TDX, posa't en contacte amb gemma.martinez@upf.edu. Més informació sobre TDX i tesis doctorals.
Copyright © 2020 Guia temàtica de Traducció i Ciències del Llenguatge. Biblioteca/CRAI UPF, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp