Copy
Novembre 2019. Temps de lectura: 3 minuts.
Si no el visualitzes bé, fes clic aquí.

L'Accés Obert

Amb motiu de la Setmana de l'Accés Obert, la Biblioteca/CRAI ha organitzat diferents activitats, com ara un MicroMOOC i un Escape Room. També hem difós les noves dades sobre l'accés obert a la UPF, on podem veure que l'e-Repostori es consolida com a eina de difusió en obert dels continguts acadèmics i científics de la UPF: actualment ja aplega més de 19.000 documents.
En el següent gràfic podeu veure la publicació científica a l'e-Repositori del Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge.El treball de final de grau més consultat del Departament és La Lectura crítica en los libros de educación secundaria : concepción y tratamiento metodológico amb més de 47.000 visites i descàrregues, i el dataset més consultat és Spanish-Romanian LMF Apertium Bilingual dictionary amb 4.000 visites i descàrregues.

Nova producció científica ​dels investigadors del Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge introduïda a l'e-Repositori, aquí en teniu una mostra:

Congressos:

Articles:

Novetats en llibres

Selecció dels últims llibres que hem incorporat al nostre fons. En trobaràs més a l'UPFinder

  Translating women   

 

Tesis doctorals en xarxa
 

Última tesi publicada del Departament de Traducció i Ciències del llenguatge:

Si has llegit la teva tesi doctoral a la UPF i vols publicar-la a TDX, posa't en contacte amb gemma.martinez@upf.edu. Més informació sobre TDX i tesis doctorals.

Copyright © 2019 Guia temàtica de Traducció i Ciències del Llenguatge. Biblioteca/CRAI UPF, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp