Copy
View this email in your browser
 

BDC Nieuwsbrief

Lieve leerlingen, beste ouders en geïnteresseerden,

Voor jullie ligt de nieuwsbrief van Brabant Dance Centre in de nieuwe stijl. Om de kans te verkleinen dat iemand deze nieuwsbrief mist, gaan we vanaf nu gebruik maken van MailChimp. Verder vinden jullie in deze nieuwsbrief onder andere mooi nieuws over Marleen, de Pronkzitting, de Musical-in-1-dag workshops bij BSO De Eerste Stap.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier met deze nieuwsbrief,
Nanda, Marleen, Marjolein, Ilja en Michiel
Carnaval 2017
Zoals we in de vorige nieuwsbrief al verteld hebben gaan we flink van ons laten horen tijdens de jeugdpronkzitting van Grave. Niet in de minste plaats omdat de prinses dit jaar niemand minder is dan onze eigen Meike Verstege.

De groep Klassiek ballet van je retteketet treedt voor de pauze op, we verwachten rond 14:30 uur maar pin ons er niet vast op vast. De andere twee groepen treden na de pauze op, Muzikaal is een keuze als vierde optreden, en de moderne dans IJzersterk als zevende optreden. Hoe laat de pauze precies zal zijn is niet bekend.

De zaal gaat om 13:30 uur open en de zitting begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken. Kinderen zijn gratis en volwassenen betalen € 3,- entree.
Op 11 januari 2017 is de derde zoon van Marleen geboren. Wij wensen Marleen, Polle, Abel en Oliver heel veel plezier met deze nieuwe dondersteen.

Eindvoorstelling 2017

Zet de volgende datum alvast met stift in de agenda:
zondag 11 juni 2017

Meer mededelingen komen in de komende nieuwsbrieven, maar wat we alvast kunnen vertellen is dat we 2 voorstellingen gaan geven op 11 juni (een middag- en een avondvoorstelling). Op zaterdag 10 juni zal de generale repetitie gehouden worden.
Een foto-impressie van het Grote Pietenfeest 2016
Wist je dat ...
Imke Franken van onze Musical groep gaat meespelen in de Eftelingmusical De Gelaarde Kat? Wij wensen Imke heel veel succes en plezier!

 
Hoe de Gniep de Kerst stal, optreden in Grave Kerstkoopavond 2016
Wist je dat ...
De musicalgroep een optreden heeft gegeven op het marktplein tijdens kerstkoopavond? Klik op de video om een indruk te krijgen van deze geslaagde voorstelling.
Wist je dat ...
We tijdens de kerstvakantie 2 keer een workshop Musical-in-1-dag hebben gegeven op de BSO De eerste stap? De kinderen en de ouders hebben ervan genoten.
Copyright © 2017 Brabant Dance Centre, All rights reserved.

info@brabantdancecentre.nl

Wil je het ontvangen van deze emails veranderen?
Je kan je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze mailing

Email Marketing Powered by Mailchimp