Copy
Nieuwsbrief Let's Gro 2016

Let's Gro 2016: terugblik

- Digitaal, ondernemend en voor iedereen
- Let's vlog!
- Ontwerpen voor de Oostwand
- Groningen internationaal
- Battle of the Schools
- Let's Gro social
- Let's Gro Magazine
- Bedankt!

Digitaal, ondernemend en voor iedereen

Het zit er weer op. Met ruim 10.000 bezoekers en meer dan 120 events was Let’s Gro voor het vierde jaar op rij een geslaagd festival. Vanuit verschillende invalshoeken bespraken we de toekomst van Groningen. Aan bod kwamen o.a.: sociale innovatie, ondernemen in de toekomst en belangrijke plekken in de stad. Toonaangevende sprekers deelden hun visie, waaronder Ben Cohen, Farid Tabarki (foto), Wierd Duk en Prins Constantijn. Blik met ons terug op de afgelopen dagen! Een samenvatting van Let's Gro 2016 vind je in ons persbericht. 

Let's vlog!

Misschien ben je ze tijdens Let's Gro wel ergens tegengekomen: Ronald Mulder, Maarten Bronts en Youri Sepp (v.l.n.r.) van Schepen aan de Horizon 'vervlogten' ons festival. Ze waren overal bij, lieten organisatoren vertellen over hun events en stelden kritsche vragen aan onze sprekers. Hun werk is gepubliceerd op Facebook. Daarnaast staat ook een mooie selectie filmpjes op onze website. Bedankt jongens, fantastisch gedaan!

Ontwerpen voor de Oostwand

Met het roze schilderen van Let's Gro HQ werd de aandacht gevestigd op de nieuwe plannen voor de Oostwand. Op donderdagavond lagen de eerste schetsen van architect Thomas Müller voor het Westcord Hotel ter inzage in het Groninger Forum. Bezoekers konden opmerkingen plaatsen en een voorkeur uitspreken. Voor het hoekpand Grote Markt-Poelestraat schreef de gemeente Groningen een ontwikkelcompetitie uit. Heb jij vrijdagavond niet kunnen stemmen op je favoriete ontwerp? Het kan nog via hoekpandgrotemarkt.nl!

Groningen internationaal

Groningen groeit en telt een steeds grotere groep internationale inwoners. Daarom werd tijdens Let's Gro speciaal voor hen een aantal events georganiseerd. Hoe zien internationals (de toekomst van) de stad? Wat maakt Groningen aantrekkelijk? Op onze website vind je een paar korte filmpjes, waarin we die laatste vraag voorleggen aan drie internationals.  
-------------------------------------------------------
What makes Groningen attractive in an international context? We have asked some internationals living in Groningen that question. You can find their answers on our website. 

Battle of the Schools

Van woensdag t/m vrijdagochtend streden 5 studententeams tegen elkaar in een spannende Battle of the Schools. In 48 uur bedachten zij oplossingen voor echte problemen uit het bedrijfsleven. Winnaar van de jury- èn de publieksprijs was de Hanzehogeschool met een opdracht voor PlasBossinade Advocaten. Gefeliciteerd!

Wil je meer weten over de deelnemende teams van Hanzehogeschool, Drenthe College, Alfa-college, Noorderpoort en ROC Friese Poort? En welke opdrachten ze hebben uitgewerkt? Ga dan naar onze website en bekijk de filmpjes!

Let's Gro social

Naast de blogs, kregen we tijdens het festival eveneens prachtige beelden van ons team enthousiaste fotografen. Super! Natuurlijk laten we die foto's graag zien, dus binnenkort plaatsen we ze op Facebook. Houd onze pagina in de gaten! Ook op Twitter was Let's Gro trending topic. Bekijk hier de storify met de allerleukste berichten.

Let's Gro Magazine

Het is de bedoeling dat we ook dit jaar weer een Let's Gro Magazine uitbrengen. Daarin kijken we terug, maar vooral ook vooruit. Welke resultaten zijn geboekt? Over welke thema's praten we nog even door de komende tijd? Zodra het tijdschrift uitkomt, brengen we je daar natuurlijk van op de hoogte!

Bedankt!

Een festival als Let's Gro kan niet bestaan zonder al die toppers die de afgelopen tijd zo hard hebben gewerkt om alles op poten te zetten. Lieve mensen, onze dank gaat uit naar jullie: initiatiefnemers, ideeënbedenkers, medewerkers, doventolken en vrijwilligers. En natuurlijk naar alle bezoekers aan ons festival: BEDANKT!

Je ontvangt onze nieuwsbrief, omdat je betrokken bent (geweest) als initiatiefnemer bij het festival, vrijwilliger bent (geweest) of omdat je aangegeven hebt interesse te hebben in Let's Gro. Wil je niet langer ingeschreven staan? Klik dan op de link hieronder.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Let's Gro, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp