Copy
Nieuwsbrief HeerenveenHelpt - nummer 1
View this email in your browser
WELKOM!
Dit is de eerste nieuwsbrief die u namens HeerenveenHelpt ontvangt. HeerenveenHelpt geeft laagdrempelig en toegankelijk, snel en simpel, voorbeelden en informatie op het gebied van zorg, jeugd en werk, wonen en welzijn. HeerenveenHelpt is een initiatief van de Gemeente Heerenveen in samenwerking met Caleidoscoop, Elkander en WeHelpen. We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws en over de voortgang van bijzondere projecten en mogelijkheden om aan te haken. 
Nieuwe website
HeerenveenHelpt.nl is vernieuwd! De website heeft een nieuw uiterlijk en er zijn meer functionaliteiten toegevoegd.
Lees meer. 
CJG Heerenveen
De website van het CJG Heerenveen is geïntegreerd in HeerenveenHelpt. Alle informatie over opvoeden en opgroeien vindt u terug op onze site. De oude website vervalt per 1 oktober 2016. Alle oude functionaliteiten zijn behouden gebleven.
Oproep nieuws
Om de website actueel te houden zijn we altijd op zoek naar relevant nieuws. Zoals bijvoorbeeld:
Heeft of weet u iets wat niet op deze site mag ontbreken? Tip de redactie!

Promotiemateriaal
Voor de zomer hebben diverse organisatie promotiemateriaal van HeerenveenHelpt ontvangen,  zoals flyers, posters en ‘freecards’. Dit ter verdere verspreiding onder medewerkers en/of inwoners. Heeft u dit niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Animatiefilmpje over HeerenveenHelpt, gemaakt door Metafoor Media. Heeft u een website waarop dit filmpje over de werking van HeerenveenHelpt geplaatst kan worden? Dat stellen we zeer op prijs!
WeHelpen
Nieuw is de verbeterde integratie met het platform WeHelpen. WeHelpen is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en iedereen met een hulpvraag. We zijn altijd op zoek naar organisaties, professionals en vrijwilligers die ervoor willen zorgen dat het makkelijker wordt om informele hulp te vragen en geven. Wilt u, samen met ons, ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Heerenveen WeHelpen.nl weten te vinden en te gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Uw informatie op deze site
Iedereen heeft toegang tot de informatie op de website en kan zich oriënteren op het formele en informele hulpaanbod in de gemeente en omgeving. Kortom: een uitstekende manier om uw aanbod en activiteiten onder de aandacht te brengen. Bent u een organisatie en wilt u naast alle andere aanbieders, ook vermeld worden op deze website? Schrijf dan uw organisatie in via het aanmeldformulier op Heerenveenhelpt.nl. Deelname is kosteloos, wel vragen wij van u de gegevens actueel te houden.

Socials
Natuurlijk houden we u ook op de hoogte via onze social media kanalen. U vindt ons op Twitter en Facebook.
Copyright © 2016 HeerenveenHelpt, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp