Copy
Beste meneer/mevrouw <<Last Name>>,

Het einde van het jaar staat alweer voor de deur en dat betekent een decembermaand met een volle agenda! Ook in november is er een hoop gebeurd en daar blikken we even op terug. Nog geen plannen voor kerst? Wij hebben verschillende opties! Lees hieronder wat wij te bieden hebben.

Natuurlijk wensen wij u alvast een fijne kerst en een heel gelukkig 2017!

Het team van Hertog Karel van Gelre
Eind 2016 - Winterterras

De gehele herfst en winter kun je buiten genieten van ons winterterras. Erg sfeervol met bijzondere verlichting en heerlijk verwarmd!
11 november - Nieuwe menukaart

Het is volop herfst en inmiddels voelt het winters aan. Tijd voor gerechten die daarbij passen! Onze keukenbrigade heeft zijn uiterste best gedaan om mooie, heerlijke en verrassende najaarsgerechten te bedenken.
Neem bijvoorbeeld het voorgerecht met huis gerookte zalm. Deze verse zalm wordt in onze eigen keuken in de nieuwe rookoven op ambachtelijke wijze bereid. (zie foto)
Of een verrassend hoofdgerecht van kalfsrib-eye met een saus van bokbier, helemaal passend binnen het aanbod van Hertog Karel én de Lamme Hertog (ons speciaalbier café).
Bekijk hier onze complete menukaart.
11 november - Nieuwe plateservice kaart

Ook onze plateservice kaart is iets aangepast. Mis je de T-bone steak op onze gewone kaart? Deze kan nu van de plateservice kaart worden besteld. Daarnaast serveren we nu sliptong in plaats van zalm, lekker om eens te proberen! 
Eind november - Keukenverbouwing

Om de nieuwe rookoven (zie foto) en andere nieuwe apparatuur een plekje te kunnen geven. En om meer mise an place te kunnen voorbereiden is onze keuken een heel stuk uitgebreid! De mini-verbouwing is op dit moment in volle gang dus nog even geduld hebben!
27 november - chefkok Robert Maessen op tv

Voor wie het gemist heeft. Afgelopen zondag was onze chefkok Robert Maessen te zien in het tv-programma 'De Reünie' op NPO 1. Helaas kwam hij weinig aan het woord, maar toch leuk om te zien en horen hoe ver zijn klasgenoten het hebben geschopt.
Bekijk de uitzending hier terug.
Eind december - Kerstborrels

De aanvragen voor de kerstborrels stromen al binnen, maar we hebben nog plek! Bel 0543-518585 of mail naar info@hertogkarelvangelre.nl. Voor hele grote groepen (30+) hebben we helaas geen plek meer.
24 december - Kerstdiner TO GO

Dit jaar hebben we iets nieuws met kerst want wij begrijpen heel goed dat je kerstmis het liefst thuis viert met familie! Om uw eigen gerechten iets extra's te geven bieden wij verschillende sausen en soepen aan. Voor een complete culinaire Hertog Karel beleving, bieden wij de mogelijkheid om uitgebreide menu's af te nemen. In deze speciale folder zijn de prachtige gerechten te vinden. De gerechten worden per persoon gemaakt, u kunt zelf aangeven voor hoeveel personen.

Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u de folder afhalen in ons restaurant. Deze moet dan vóór 21 december worden ingeleverd.
25 en 26 december - Kerst bij Hertog Karel

Ook dit jaar bent u van harte welkom om kerst te komen vieren bij Hertog Karel van Gelre. Op kerstavond (24 december) zijn wij gesloten, overdag zijn we wel geopend voor een uitgebreide lunch of een gezellige borrel.
Op eerste kerstdag serveren wij deze uitgebreide menukaart. Op tweede kerstdag is er alleen de mogelijkheid om te kiezen uit plateservice gerechten. 
Alle kamers in het restaurant worden uitgebreid versierd en voor de kinderen spelen er kerstfilms in de kelder, zodat het kerstgevoel compleet is.
*Op feestdagen zijn acties niet geldig.

Villa Mondriaan
High beer, high wine en high tea
Lunch arrangement
Vergader arrangement
Dag arrangement

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel cadeau?
Denk eens aan de cadeaubon van Hertog Karel van Gelre of De Lamme Hertog.
Hertog Karel van Gelre BV
Markt 25 
7101 DA Winterswijk
Telefoon: 0543-518585

www.hertogkarelvangelre.nl

Hertog Karel van Gelre
De Lamme Hertog


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hertog Karel van Gelre · Markt 25 · Winterswijk, Gelderland 7101 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp