Copy
Beste meneer/mevrouw <<Last Name>>,

De eerste maand van 2017 is alweer achter de rug en wat is het voorbij gevlogen! De lentekriebels gieren bij veel mensen al door het lijf.
Maar voor het zover is, kunt u nog even komen genieten van een lekkere verse wafel met warme kersen en slagroom of een ouderwetse erwtensoep van oma.
Ook is het nog tot half februari mogelijk om wild te komen eten! Alle nieuwe plannen voor februari zijn te vinden in deze nieuwsbrief.
Januari 2017 - Nieuwe lunchkaart

Sinds begin januari hebben we een nieuwe lunchkaart. Van clubsandwiches tot pan tosti's tot frisse maaltijdsalades, we hebben het allemaal! Bekijk hier onze nieuwe lunchkaart!
Tip: probeer onze huisgerookte zalm eens op een wrap of een vers gebakken broodje!
1 februari - Eigen kortingsactie

Al een half jaar krijgt u, als u komt dineren, een actiekaartje cadeau. Vanaf 1 februari is het mogelijk om deze actiekaartjes te verzilveren. Dit doet u door hier een reservering te maken!
t/m half februari - Wildkaart

Mocht u nog willen komen genieten van
wild, dan moet u snel zijn! Het wildseizoen loopt bijna ten einde en onze kaart gaat plaatsmaken voor een frisse voorjaarskaart.
14 februari - Valentijnsmenu

Liefde gaat door de maag!
Onze koks hebben een bijzonder menu, met o.a. (tortel)duivenborst, samengesteld. Die wordt natuurlijk met alle liefde voor jullie bereid!
Bekijk
hier het valentijnsmenu en reserveer via onze website.
t/m 28 februari - Albert Heijn actie

Voor de mensen die nog een volle spaarkaart op de koelkast hebben hangen, is er goed nieuws! T/m 28 februari kunnen deze nog worden ingeleverd. Bekijk
hier het AH menu.
Kom lunchen bij Villa Mondriaan!

Sinds begin januari is het mogelijk om uitgebreider te lunchen bij Villa Mondriaan. Kom genieten van verschillende sandwiches of wraps, allemaal huisgemaakt! U kunt binnen wandelen voor alleen een lunch, maar u kunt de lunch ook combineren met een bezoek aan
Villa Mondriaan het museum
Personeel gezocht!
 

Ben jij enthousiast? Spontaan? Altijd in voor een praatje met mensen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar parttime medewerkers bediening (16+) voor Hertog Karel van Gelre en Herberg de Lamme Hertog. De werktijden (op oproepbasis) zullen voornamelijk in de avonduren en in het weekend zijn. Zin om ons gezellige team te komen versterken? Mail dan naar info@hertogkarelvangelre.nl!

Let op: horeca-ervaring is geen vereiste, dat leren wij je graag!


Villa Mondriaan
High beer, high wine en high tea
Lunch arrangement
Vergader arrangement
Dag arrangement

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel cadeau?
Denk eens aan de cadeaubon van Hertog Karel van Gelre of De Lamme Hertog.
Hertog Karel van Gelre BV
Markt 25 
7101 DA Winterswijk
Telefoon: 0543-518585

www.hertogkarelvangelre.nl

Hertog Karel van Gelre
De Lamme Hertog


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hertog Karel van Gelre · Markt 25 · Winterswijk, Gelderland 7101 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp