Copy
Beste meneer/mevrouw <<Last Name>>,

Na het lezen van deze nieuwsbrief ben je weer helemaal op de hoogte van wat er in oktober allemaal bij ons is gebeurd. Voor november staan er leuke acties en evenementen op de agenda. Ook komen er een nieuwe wijn- en menukaart aan! Nieuwsgierig? Lezen maar!
Eind oktober - Wildkaart

Ongeveer twee weken geleden is onze wildkaart geïntroduceerd. Daarop zijn mooie wildgerechten te vinden, die met passie zijn bereid door onze koks. Zij weten precies hoe ze seizoensproducten het best tot hun recht kunnen laten komen.
Bij elk gerecht is een zorgvuldig uitgekozen bier- en wijnadvies, van onze bediening, te vinden. We hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en ons wildmenu komt uitproberen!Bekijk hier onze wildkaart.
Eind oktober - nieuwe bierkaart

Naast de introductie van de wildkaart is er ook een nieuwe bierkaart in gebruik genomen. De bieren staan nu gesorteerd op brouwerij. Daarnaast is er een uitgebreide smaakbeschrijving toegevoegd, zodat je een biertje kan uitzoeken dat precies aan je wensen voldoet.
Eind oktober - Nieuwe website

De vernieuwing houdt niet op! Eindelijk hebben we een moderne website die ook geschikt is voor mobielgebruik. Neem snel een kijkje op www.hertogkarelvangelre.nl!
 
Binnenkort - Straffe Hendrik

Zodra een van onze huidige vaten leeg is, komt er Straffe Hendrik Tripel op de tap!


Straffe Hendrik is een krachtig bier met rijke toetsen van mout en hop en heeft een hoog alcoholgehalte. Daarnaast is het rijk en volmondig van smaak.

Het bier is stevig gehopt en gebrouwen met een subtiele mengeling van speciale moutsoorten van de beste kwaliteit en kennt een aantrekkelijke smaakevolutie over meerdere jaren.
Midden november - La Chouffe 'Kabouteravond'

De datum van de Kabouteravond is bekend, noteer het weekend van 18, 19 en 20 november in je agenda. Houdt daarnaast onze Facebookpagina in de gaten, want daar volgt snel een leuke win-actie!
Binnenkort - nieuwe wijnkaart

Ook in november gaan de veranderingen binnen ons restaurant verder. Er komt een nieuwe wijnkaart met een ruim assortiment aan rode, witte en rosé wijnen. Natuurlijk mogen ook de mousserende niet ontbreken. En om de avond af te sluiten, staat er een mooie dessert wijn op de kaart. Vraag onze bediening eens naar de nieuwe wijnkaart!
15 juni 2016 t/m 28 februari 2017 - Avondjes uit met Jumbo en Couverts

Spaar bij Jumbo tot wel €15,- korting per persoon op een diner bij Hertog Karel van Gelre. Reserveer hier een tafel, verzilver je voordeel en geniet van een culinair avondje uit op de markt in Winterswijk. Op de pagina is ook het actiemenu te vinden waar uit gekozen kan worden. Tot snel!

Villa Mondriaan
High beer, high wine en high tea
Lunch arrangement
Vergader arrangement
Dag arrangement

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel cadeau?
Denk eens aan de cadeaubon van Hertog Karel van Gelre of De Lamme Hertog.
Hertog Karel van Gelre BV
Markt 25 
7101 DA Winterswijk
Telefoon: 0543-518585

www.hertogkarelvangelre.nl

Hertog Karel van Gelre
De Lamme Hertog


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hertog Karel van Gelre · Markt 25 · Winterswijk, Gelderland 7101 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp