Copy
Rijne Energie Nieuws brengt het laatste nieuws over bewonerscollectief Rijne Energie voor duurzame energie opwek in Rijnenburg. 
View this email in your browser
In deze nieuwsbrief

Kom naar de informatiemarkt en excursie

  • Plaats: Meeting Centre de Meern , v/h AC Restaurant
  • Datum: 11-3-2017
  • Tijd: 10.00-16.00

Op zaterdag 11 maart wordt van 10.00 tot 16.00 uur door de gemeente Utrecht een een informatiemarkt georganiseerd met als thema: Hoe kunnen we in Rijnenburg vormen van grootschalige duurzame energieopwekking realiseren?

Op deze markt vind je informatie over diverse energie-onderwerpen, het aankomend stadsgesprek en het vervolg daarop. Tevens is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in een windmolen en kennis te maken met zonnevelden.

De markt is er voor alle geïnteresseerden, aanmelden is niet nodig.

Op de markt staan verschillende informatiestands van experts, belangenorganisaties en inititatiefnemers . Zo zal ook Rijne Energie met een stand aanwezig zijn en ook o.a. Eneco, NMU, experts van Bosch en Van Rijn en de NLVOW.

De gemeente wil iedereen de gelegenheid bieden om zijn/haar reactie te geven en vragen te stellen over grootschalige duurzame energieopwekking in Rijnenburg.

Kom dus naar deze markt en geef onder het genot van een kop koffie of thee jouw ideeen en mening over duurzame energie opwekking in Rijnenburg en neem dan ook meteen een kijkje in de windmolen. Er zijn busjes die je heen en weer nemen naar een windmolen van Eneco in Houten. Kinderen zijn uiteraard ook welkom!

Stadsgesprekken met de regio
De gemeente Utrecht organiseert op 16 en 25 maart en op 12 april stadsgesprekken met de regio. Tijdens de eerste gesprekken wordt infoatie opgehaald; op het derde gesprek worden de uitkomsten teruggekoppeld. Daarna stelt de gemeente een plan op dat naar het college en de gemeenteraad gaat in mei van dit jaar. Je kunt kiezen voor een online gesprek of voor gesprekken op locatie. Voor deze gesprekken is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot. Inwoners en initiatiefnemers zijn in ieder geval uitgenodigd. Meer informatie vind je op www.utrecht.nl/rijnenburg.
Infoavond in De meern

Een mooi verslag van de informatie avond in De Meern op 20 februari kun je hier lezen:

http://www.varnws.nl/artikel/nieuws/30058/rijnenburg_er_moet_wel_wat_gebeuren__#.WLrdM_IjNYA
 
Help mee en laat Rijne Energie groeien

- word ambassadeur voor je eigen energie
- stuur deze mail door aan je vrienden
- volg ons op Twitter: @RijneEnergie
- Like ons op Facebook: Rijne-Energie
- meld je aan om actief mee te bouwen via Rijne.energie@gmail.com

Wij zijn er klaar voor. Voor onze eigen energie!
 
Copyright © 2017 Rijne Energie, All rights reserved.

Contact:
rijne.energie@gmail.com

Nieuwsbericht instellingen aanpassen?
Je kunt voorkeuren aangeven of uitschrijven.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rijne Energie · Postbus 19281 · Utrecht, Utrecht 53501 DG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp