Copy
Visa i webbläsaren
Sedan 1991

Kvalitetsviner utvalda med omsorg

Gratis onlineprovning med Årets Vinmakare i Frankrike 2018
– 15 april kl 18.30

Det är vinprofilen och utgivaren av nyhetsbrevet Vinogram1, tillika Munskänkarnas Ordförande på Kungsholmen, Markus Nilsson som tillsammans med Marie-Pierre Piquemal (utsedd till årets vinmakare i Frankrike 2018 av Le Guide Hachette des Vins) som kommer att prova Domaine Piquemals Pygmalion. Det lär också bli ett spännande och lärorikt samtal om Roussillon i allmänhet och Domaine Piquemal i synnerhet. Provningen går av stapeln den 15 april kl 18.30 och kan följas på Facebook. Den är som sagt helt gratis och anmälan sker här:

Anmäl dig här

Mest behållning av det här eventet får man såklart om man har en flaska Pygmalion att prova tillsammans med Markus och Marie-Pierre. Den finns på beställningssortimentet samt fortfarande i några exemplar på hyllan hos Systembolaget i Kungälv.


Pygmalion
Nr 77499
229 kr

AOP Côtes du Roussillon Villages (75% Syrah, 20% Grenache och 5% Carignan)

Beställ här »

Andra kvalitetsviner från Domaine Piquemal
För den som blir nyfiken och intresserad av att prova andra röda kvalitetsviner från Domaine Piquemal har vi fortfarande några ’smakprovslådor’ kvar. De innehåller två flaskor vardera av Pygmalion, Les Terres Grillées Rouge och Tradition. Prisvärda storsäljaren Tradition med lite mindre andel Syrah och lite mer Grenache och Carignan än Pygmalion, och Les Terres Grillées Rouge som lägger sig mellan de två andra m a p både druvblandning och pris.


Smakprov Domaine Piquemal
Nr 87003
1086 kr

Beställ här »

På Facebooksidan ger Markus även tips på mat som passar bra till Pygmalion bl a ett recept på en sydfransk gryta – en Cassoulet! Tänker ni göra som Markus och laga till den här rätten, så tänk på att grytan kräver lite förberedelse. Runt påsk har Systembolaget också alltid lite extra mycket att göra så se till att beställa vinet i tid så att ni helt säkert hinner få leveransen i tid till provningen. 

Vi hoppas att alla får en fin upplevelse och hälsar er välkomna till provningen den 15 april!
 

OM OSS
SORTIMENT
PRODUCENTER
RESTAURANG

Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika. Vi väljer noggrant ut viner med fokus på kvalitet och karaktär, och vill kunna stå för allt som vi levererar.

Twitter
Facebook
Mailet skickas av Samplex AB, Oxtorget 3A, 111 57 Stockholm, Sverige. Org.nr: 556427-7472. 
© Copyright 2021 Samplex AB. Alla rättigheter reserverade.

 
Vill du inte längre ha våra utskick?
Avregistrera dig här