Copy
Visa i webbläsaren
Sedan 1991

Kvalitetsviner utvalda med omsorg

Inför Alla Hjärtans Dag den 14:e februari ❤️ 

Vad passar väl bättre än att fira Valentindagen tillsammans med en flaska Valentine par Valentine?

Valentine par Valentine
Nr 78699
184 kr

Beställ någon av de närmaste dagarna för att säkerställa leverans i tid!
Beställ här

En utmärkt röd Bordeaux från Château Lamothe de Haux, årgång 2012(!), som på ett bra sätt balanserar frukt, syra, tanniner och alkohol. Begränsad produktion (bara ca 10,000 flaskor/år) och gjort på 75 % Merlot och 25 % Cabernet Sauvignon. Uttrycksfull friskhet och fruktighet med tydliga inslag av körsbär och röd frukt. Eleganta och ganska snälla tanniner samt ett livskraftigt avslut. Passar till grillat kött, smakrika kötträtter, charkuterier och vällagrade ostar - eller varför inte på egen hand? Serveras vid 18°C.

Château Lamothe de Haux i Les Côtes des Bordeaux drivs som ett familjeföretag sedan tre generationer tillbaka. Namnet på vinet, Valentine par Valentine, är en hyllning till dottern Valentine som föddes år 2000 och man ville då göra ett riktigt bra vin till hennes ära. Det ‘V’ som återfinns på etiketten målades av Valentine själv som barn.


Läs mer om Château Lamothe de Haux och familjen Chombart här »

OM OSS
SORTIMENT
PRODUCENTER
RESTAURANG

Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika. Vi väljer noggrant ut viner med fokus på kvalitet och karaktär, och vill kunna stå för allt som vi levererar.

Twitter
Facebook
Mailet skickas av Samplex AB, Oxtorget 3A, 111 57 Stockholm, Sverige. Org.nr: 556427-7472. 
© Copyright 2021 Samplex AB. Alla rättigheter reserverade.

 
Vill du inte längre ha våra utskick?
Avregistrera dig här