Copy
Visa i webbläsaren
Sedan 1991

Kvalitetsviner utvalda med omsorg

Onlineprovning av Rotary Cava


- Hur står den sig i jämförelse med Systembolagets mest sålda Prosecco samt en prisvärd Champagne?

Plats: Online via Zoom
Datum: 27 april kl 18.30
Längd: Vi beräknar att hålla på i 40-45 minuter, men man kan komma och gå som man behagar

I samarbete med Rotary Arlanda Märsta samt Rotary Stockholm-Kungsholmen Frukost kommer vi att genomföra en kostnadsfri online-provning av Rotary Cava, och jämföra den med Systembolagets mest sålda Prosecco (Pizzolato Prosecco) samt en mycket prisvärd Champagne (Sällskapets Champagne).

Förutom att prova dessa tre viner kommer vi också att berätta lite om skillnader och likheter mellan Cava, Prosecco och Champagne. En representant för Rotary kommer till att börja med berätta varför det överhuvudtaget finns en Rotary Cava, och varför man gör en riktigt god gärning när man dricker den. Vi går sedan igenom de olika tillverkningssätten, druvor som används, regler mm. Provningen är helt kostnadsfri men det underlättar ju om man har vinerna tillhands när vi provar dem. Man väljer själv om man vill prova alla tre vinerna, två av dem eller bara Rotary Cava.

Rotary Cava och Sällskapets Champagne finns i Systembolagets beställningssortiment, så vänta inte för länge med ev beställningar så att ni helt säkert hinner få flaskorna till den 27/4. Pizzolato Prosecco finns i Systembolagets fasta sortiment och lär finnas på hyllan i varje butik.

Skicka en intresseanmälan till info@samplex.se så skickar vi tillbaka en inloggningslänk ett par dagar innan provningen:
 

Anmäl dig här
Roger Goulart Rotary Cava
Nr 77766
177 kr

Beställ här »
Sällskapets Champagne  
Nr 77304
305 kr

Beställ här »
Pizzolato Prosecco
Nr 7870
95 kr

Beställ här »

För den som tycker att det kan vara lite väl mastigt att dricka tre flaskor vin så finns ju alltid champagneförslutare att tillgå. Dessa finns i en mängd olika butiker t ex hos Cervera eller hos Systembolaget. Ett annat alternativ är ju att man är flera som delar och provar tillsammans (men tänk på Corona, så inte för många tillsammans!).
 
Vi hoppas att alla får en spännande och god upplevelse och hälsar er välkomna till den digitala provningen den 27 april!

OM OSS
SORTIMENT
PRODUCENTER
RESTAURANG

Vårt sortiment är uppbyggt av viner från många attraktiva vindistrikt i Europa samt Sydafrika. Vi väljer noggrant ut viner med fokus på kvalitet och karaktär, och vill kunna stå för allt som vi levererar.

Twitter
Facebook
Mailet skickas av Samplex AB, Oxtorget 3A, 111 57 Stockholm, Sverige. Org.nr: 556427-7472. 
© Copyright 2021 Samplex AB. Alla rättigheter reserverade.

 
Vill du inte längre ha våra utskick?
Avregistrera dig här