Copy
Lees deze keer alles over Gonna Catch Pikachu,
het tussenproject van Lily Frank.
View this email in your browser

Mijn tussenproject

De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan wat ik op social media mijn "tussenproject" noemde. Het was een projectje dat spontaan ontstond terwijl ik eigenlijk aan iets anders werkte, maar dat me zoveel plezier gaf, dat ik er razend enthousiast van werd. Inmiddels is het schrijven en het herschrijven klaar, heb ik twee prachtige modellen gevonden die een coverfoto voor me hebben gemaakt en is dit tussenproject inmiddels gewoon te koop via de bekende downloadplatforms! In deze Liefs en nieuwtjes vertel ik jullie alle geheime weetjes over dit project.

Liefs,

Pokémon Go en Romantiek?

Toen ik het spel downloadde uit de appstore en op mijn telefoon installeerde, koppelde ik het ook niet meteen aan romantiek. Maar toen ik op een middag met wat vrienden zat te kletsen, maakte Sjoerd een opmerking die het zaadje in mijn hoofd plantte waaruit dit verhaal is gegroeid. Ik ging nadenken over de mogelijkheden die verborgen lagen achter het spelen van dit spel. Want wat als je tijdens het gamen nu gewoon eens die éne tegen het lijf loopt? Dat kan maar zo met Pokémon Go, want dit spel stimuleert je om naar buiten te gaan, om rond te lopen en te bewegen. Ik heb zelf gemerkt dat het heel gemakkelijk is om anderen met een smartphone in de hand aan te spreken en te vragen hoever zij al zijn gevorderd. En zo ontstond langzaam deze nieuwe Lily Frank.

 

Gonna Catch Pikachu

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar het verhaal? De titel is Gonna Catch Pikachu en dit is waar het verhaal over gaat: Jen wil het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen. Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

In het liefdesspel draait het niet om ‘Gonna catch ‘m all’.
Daar gaat het erom alleen die ene juiste te vangen.

Over de cover

Omdat Pokémon natuurlijk is overgewaaid uit Azië, leek het me wel leuk om een vrouw met een Japans uiterlijk als hoofdpersoon te kiezen. De mannelijke hoofdpersoon is echter een Nederlandse man en dat bracht mij voor een dilemma: er waren niet zoveel leuke foto's te vinden op sites met stockfoto's van een aziatische vrouw en een blanke man die er samen een beetje romantisch en aantrekkelijk uitzagen. Een beetje met mijn handen in het haar zat ik vervolgens door mijn tijdlijn op Facebook te scrollen, toen mijn blik viel op een foto van een vriend, Victor. Aan zijn tijdlijnfoto's te zien zaten er verschillende aziatische dames in zijn netwerk! Ik heb hem toen gevraagd of hij niet een leuke foto voor de voorkant had. Die had hij zo niet voorradig, maar hij zou zijn best doen om er één voor me te regelen. Het resultaat kun je nu bewonderen op de cover ;) 

Over de naam

De oplettenden onder jullie hebben natuurlijk allang gezien dat de naam van het model overeenkomt met de naam van de mannelijke hoofdpersoon. Gaat dit verhaal dan daadwerkelijk over hem? Nee. Eigenlijk had de mannelijke hoofdpersoon eerst een andere naam. Ik weet niet eens meer welke. Maar toen ik met Victor in contact kwam over die foto, dacht ik: dat is eigenlijk een veel passendere naam voor een verhaal over een spel. Victor betekent immers overwinnaar. Daarom heb ik de naam vervolgens gewijzigd. 
Lees hier GRATIS hoofdstuk 1!
Meer informatie over GONNA CATCH PIKACHU
Copyright © | 2016 | LIST:Lily Frank |, All rights reserved.

Our mailing address is:
lilyfrankromance@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp