Copy

Komt de duurzaamheid van uw pand u duur te staan?

In het vorige artikel heb ik aandacht besteed aan de verplichting voor bedrijven om alle energiebesparende maatregelen te nemen die binnen 5 jaar kunnen worden terugverdiend op grond van artikel 2.15 van het Activiteitenbesluit milieubeheer.

Zijn uw verhuurde gebouwen veilig?

Gemeenten, corporaties en overheidsinstellingen verhuren gebouwen. Meestal zijn volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) contractafspraken gemaakt wie wat aan het gebouw qua onderhoud uitvoert, dus de eigenaar en gebruiker kennen hun verantwoordelijkheden.

Tender, RFP, inkoopprocedure met spelregels of toch een aanbesteding?

Aanbestedingen zijn inmiddels ingeburgerd in de inkoopprocedures in Nederland. Voornamelijk gemeentes, overheidsinstanties en scholen besteden opdrachten boven de drempelbedragen verplicht aan. Veel gehoorde nadelen van een aanbesteding zijn de strakke procedures, de verplichte minimumtermijnen en de uitsluiting van directe onderhandelingen met de inschrijvers.


360 graden camera

Sinds een tijdje heb je 360 graden camera's. Dat zijn digitale camera's waarbij er voor- en achterop een lens en sensor zit waarmee je 360 graden foto's kunt maken.

Voldoet uw zwembad aan de wettelijke eisen gesteld in artikel 5.12 van het Bouwbesluit?

De atmosfeer in zwembaden is door het gebruik van desinfectiemiddelen op basis van chloor agressief voor de meest gebruikelijke soorten roestvaststaal (RVS).
Copyright © 2016 Koëter Vastgoed Adviseurs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Koeter Vastgoed Adviseurs · Hofstraat 17 · Geldrop, Nederland 5664 HS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp