Copy

Aqua-Novio'94
Tijdens de coronacrisis

Mei 2020
Hoi <<Voornaam>>,
In deze update brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Lees hieronder meer...

Het kan zijn dat je deze mail voor het eerst ontvangt, het mailadres niet klopt, of je naam niet klopt. Dit kun je zelf aanpassen door hier te klikken...

Update van het bestuur

Beste <<Voornaam>>,
 

Afgelopen week heeft de overheid besloten dat zwembaden vanaf 11 mei weer open mogen. Aan dit besluit zitten een aantal voorwaarden. Zo heeft de zwembadbranche een speciaal protocol gemaakt. Op dit moment is het nog niet duidelijk welke gevolgen dit voor ons als vereniging heeft. We verwachten hier de komende week meer concreet over te kunnen vertellen. 

 

Contributie

Voor nu veranderen we niets aan onze eerdere besluiten over de contributie. De afdeling elementair zal in mei geen contributie betalen, tenzij je opgeroepen wordt voor zwemlessen. De wedstrijdafdelingen betalen in mei alleen de basiscontributie.

 

Wat doen we

Als zijn we nu vooral bezig om elke keer zo goed mogelijk te reageren op ontwikkelingen zodat we binnen de kaders het sporten mogelijk maken. Of dat nou buiten, binnen, op land, of in het  water is. We proberen als vereniging ook financieel gezond blijven. Nu, maar ook in de nabije toekomst. Daarom onderzoeken we of we of we aanspraak maken op regelingen en zijn we in gesprek met zwembaden, de gemeente en de KNZB. Helaas zijn er nog een aantal onduidelijkheden, bijvoorbeeld over het betalen van de huur voor het zwembad. Verder verwachten we dat er ook de komende maanden nog consequenties zijn als gevolg van de coronacrisis. Niet alleen op organisatorisch, maar ook op financieel vlak. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren een gezonde financiële buffer opgebouwd. We zullen jullie zo snel mogelijk informeren over de gevolgen voor de begroting. 

 

Samen

Al met al is er veel gaande, maar mogen we vooral trots op onszelf en op elkaar zijn. We zien veel solidariteit, creativiteit en aanpassingsvermogen. Onze complimenten! 

Kom wederom naar ons toe met opmerkingen, verbeterpunten en vragen. We horen graag van jullie.

 

Namens het bestuur van Aqua-Novio'94

Bernd, Frank, Lieke, Henk, Astrid, Bas, Irma, Martie en Pauline

Nieuws

Coronavirus website

Voor meer duidelijkheid en overzicht hebben we een aparte pagina gemaakt over het coronavirus. Hier lees je in het kort de laatste updates. 
> Naar de website...

Training op het land

Ondertussen zijn een aantal afdelingen alweer begonnen met trainen. Niet in het water, maar wél op het land. Volg ons op sociale media om meer te zien!

'Swim'AtHomeChallenge

Hoe zorg jij dat jij tijdens de #coronaquarantaine fit blijft?
Deel je trainingen, laat je beste workout foto/video zien, of geef tips aan anderen. Samen komende we deze periode fit door!
Neem vooral een kijkje... 

Een helpende hand...

Heb jij een idee of actie om (leden van) de vereniging te helpen? Laat het ons dan weten. 
Stuur hier wat in... 

Gratis geld voor de vereniging? Het kan! (vooral als je nu thuiszit...)

Help onze vereniging in deze zware tijden. Als je via onderstaande link iets bij een webshop besteld, krijgt Aqua-Novio'94 van de webwinkel een deel van het bedrag. Het kost je niks. Jij blij, wij blij. (De afgelopen jaren hebben we meer dan 1000 euro gekregen)
Klik hier om te gaan winkelen...

Volg Aqua-Novio'94 op social media.
Klik op een van de onderstaande buttons.
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Op- en/of aanmerkingen of heb je zelf nieuws? Neem contact met ons op.

Ons mailadres is:
communicatie@aquanovio.nl

Copyright © Aqua-Novio'94, 2020. Alle rechten voorbehouden.

Wil je veranderen hoe je deze mails ontvangt?
Werk je voorkeuren bij of meld je van deze mail af


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqua-Novio'94 · De Kluijskamp 1141 · Nijmegen, Gelderland 6545 JE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp