Copy
Bekijk onze website op www.harmvisser.nl

Een nieuw, goed en gezond 2021!


Beste lezer,                                                                 Nieuwsbrief jan 2021
 
Allereerst wens ik je een goed en gezond 2021 toe! 
Het afgelopen jaar is voor mij op een andere manier een zeer productief jaar geweest. Een jaar van bezinning en verdieping. Mooie (grote) projecten. Soms is het goed om je even ‘terug te trekken’, andere dingen te doen. Ook heb ik na kunnen denken over mijn ontwikkelingen en de ‘lagen achter mijn werk’.
(foto: schoolpleinproject De Hoeksteen)

Boek
Ondertussen is er door Marcel van den Broek van studio Oak al veel werk verzet om het boek vorm te geven. Ook loopt de crowdfund actie goed! We zitten al op 80% van het bedrag dat nodig is!! Daarvoor hartelijk dank! Maar tachtig procent is nog geen honderd procent... daarom wil ik onderstaande link nogmaals onder jullie aandacht brengen.
(Naar de crowdfundactie>)
Nieuwe website
Ook is er in het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe website.
www.harmvisserart.nl
Een aantal pagina’s zijn nog in de maak. Maar er is al het e.e.a. te bekijken. 
Niew werk, wilgenlandschapNieuw werk
Ik heb de draad weer opgepakt. Inspiratie en expressie hebben elkaar weer gevonden. Dit is een detail uit een van mijn werken.
(Er zijn nog een paar takjes te schilderen...)
 
 
Drempel(Corona)Drempel
Ik krijg bijna wekelijks vragen van mensen over prijzen van diverse werken. Ook of ik wat afbeeldingen zou willen sturen. Ik nodig mensen meestal uit om even in het atelier te komen kijken. Maar ik heb de indruk dat men een hoge drempel ervaart om langs te komen. Dat is jammer. Want je bent niets verplicht en je kunt zomaar genieten van mooie werken en een kop koffie of thee! Wie wil dat niet!? Daarbij is er ook voldoende ruimte om mijn werken op 1,5 meter afstand van elkaar te bekijken. Van harte welkom!!
 
(De drempel van mijn atelier is heel laag)
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp