Copy
Bekijk onze website op www.harmvisser.nl
Nieuwsbrief aan de donateurs - 24 maart 2021

Dank aan alle donateurs!

De crowdfunding voor mijn boek is een geweldig succes geworden. Ik ben echt verrast en dankbaar. Speciaal voor alle donateurs houd ik jullie op de hoogte van de voortgang. De komende tijd doe ik dat met deze nieuwsbrief. Hopelijk is dat bij jullie ook welkom.
 

Met een behaald resultaat van € 5.000,-- is het project in een stroomversnelling gekomen. Tijdens een overleg met de vormgever lag een eerste dummy op tafel. En als kritische kijker had ik natuurlijk heel wat wensen en aanpassingen, vooral waar het de selectie van mijn werk betreft. Overigens ben ik enthousiast over de creatieve en gevoelsmatige opzet van de vormgever. Er wordt nu dagelijks aan gewerkt, en dat is complexer dan ik had gedacht. 
De inhoud
Ik ben nu bezig elke pagina te 'beleven'... Welk werk moet er beslist in, en welke kan dan worden weggelaten. Welke combinatie past op een pagina. De achtergrondkleur, het lettertype, alles krijgt aandacht.
Het lijkt wel of ik werk aan een kunstobject.
Planning
De meest gestelde vraag: "wanneer komt het boek uit?"
Na de vormgeving, de tekst correcties, de drukproeven, het drukproces... dan komen wij uit op de 2e helft van juni. 

 
De "Tegenprestaties"
Het woord vind ik niet erg gelukkig gekozen, maar een tastbare waardering is in voorbereiding. Over dit onderwerp meer in de komende updates. Dus: tot snel!
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp