Copy
Bekijk onze website op www.harmvisserart.nl
Nijkerk, 27 oktober 2021

Het boek is geïntroduceerd!

Ook langs deze weg wil ik vrienden en bekenden laten weten dat het Kunstboek is gepresenteerd. Tijdens een feestelijk evenement bij Boekhandel Roodbeen in Nijkerk werd eerst een mooie video getoond waarin ik door de Arkemheense Polder loop om het landschap te verkennen. Herkenbare beelden kloppen precies met mijn werk, wat in het beeld wordt geprojecteerd. Een verrassend mooi verhaal. Tenslotte stap ik op mijn fiets en ga richting Nijkerk. Het laatste shot: ik loop met het boek de boekhandel binnen.   
Kijk mee op YouTube.

En daar is de etalage en de inrichting omgedoopt tot een galerie. Lisette Lanting houdt een prachtig interview met de vormgever Marcel van den Broek, tekstschrijver en projectleider Karel Hoenderdos, en met mij natuurlijk. Er valt veel te vertellen over het boek wat eigenlijk zelf een kunstwerk is geworden. Een geheel nieuw lettertype wordt hiermee ook in première gebracht. Meer dan 50 bezoekers genieten van een prachtig programma, waarna ik de boeken signeer. De verkoop is gestart!
Open Atelier
Tijdens de Open Atelierdag daarna komen er meer dan 100 bezoekers mijn werk bewonderen. Het boek wordt gesigneerd en er worden verschillende werken verkocht.
De vele donateurs die via crowdfunding het project hebben gesteund ontvangen als dank hun tegenprestaties. Ik ben verrast, verheugd en verbaasd over zoveel enthousiasme!
De wijde wereld in.
Het boek gaat nu de wijde wereld in. In Nijkerk is het te koop bij drie boekhandels. Natuurlijk Boekhandel Roodbeen als supporter. Ook Boekhandel Den Hertog en Bruna Pater hebben het boek in hun winkel geplaatst. Het gaat naar de galeries waar ik regelmatig exposeer. En we hopen op een brede belangstelling van ieder die mijn werk waardeert.

Bestel nu je eigen exemplaar!

Het boek kan nu besteld worden! Stuur een email met je contactgegevens en we sturen het per post toe. Het kost slechts € 37,50 en je betaalt geen verzendkosten.
De doelstelling is nu om 1000 vrienden te vinden die dit boek aanschaffen, want op een pallet met dozen komt dit prachtige boek niet tot zijn recht.
Kleine hint: cadeauartikel voor de komende feestdagen?

Email naar: harm@harmvisser.nl

Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp