Copy
Bekijk onze website op www.harmvisser.nl

De herfst inspireert!

De herfst is wat mij betreft een van de mooiste perioden in het jaar. De rijkdom aan kleuren met veel zachte warme tinten. Diepe verstilde landschappen met nevels, flarden mist en de eerste rijp. 
Wat is dat dan, waarom word ik er zo door geraakt? Ik kan er geen duidelijk antwoord op geven. Ik denk dat het te maken heeft met het mystieke, het ‘net niet aanraakbare’. De tinten die bijna niet te pakken zijn met de pigmenten die op mijn palet liggen. 

Boek...

Een lang gekoesterde wens, maar ook door velen aan mij gevraagd: een boek! En ja: het is in ontwikkeling! De vormgeving is klaar, de teksten zijn geschreven, en binnenkort start de voorintekening. Je ontvangt dan een aparte nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent. Nog even geduld, het boek zal pas in het voorjaar uitkomen.

Workshop (landschap) schilderen

Vind je het leuk om eens met een paar vrienden, vriendinnen, familieleden een workshop schilderen te volgen in mijn atelier, dan is dat mogelijk. Tot maximaal 6 personen kan dat in mijn atelier. Op een andere locatie is ook mogelijk. Bel of mail me gerust en vraag naar de mogelijkheden

Beeldverhalen/ lezingen

Al enige tijd ben ik ook actief als kunstenaar in kerken of bij andere bijeenkomsten. Ik spreek of ga het gesprek aan over kunst, geloof, en andere thema’s die mijn interesse hebben. Altijd rond een kunstwerk of er ontstaat een kunstwerk op dat moment. Ik zou dit graag meer doen. Ik merk dat de dialoog erg boeiend is. Ook hiervoor geldt: bel of mail me gerust voor informatie!

Kerstcadeau

De afgelopen periode heb ik mij gericht op het maken van miniaturen. Deels op verzoek van een aantal galeries, maar ook om juist heel kleine details aandacht te geven. Ik heb een ruime voorraad in mijn atelier beschikbaar, op paneel of in plexiglas, zowel los staand als hangende objecten.
Een idee voor een mooie cadeau? Kleine werkjes voor kleine prijsjes. Van harte welkom om ze te bekijken!
Contact: harm@harmvisser.nl 
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp