Copy
Bekijk onze website op www.harmvisser.nl
Nieuwsbrief - Uit het Atelier - September 2022

Wat een zomer!

Regen! Eindelijk regen. De laatste warmte wordt langzaam verdreven. Heerlijk! De hitte is geweest, de zomer ten einde. Je denkt misschien, die is gek. Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik niet zo van de zomer. Doe mij maar het voorjaar of de herfst. Dat is dan ook te zien in mijn werk.

Blauwe, violette invloeden maken alles anders. Groenen en blauwen spelen met elkaar. Zachte bruintinten met mosgroenen geven mij ruimte en rust. Doe mij maar die geur van rottend blad en paddenstoelen. Spiegelingen in sloten en water in de voren van geploegde akkers. Eindeloos struinen door drassige weilanden vlakbij mijn huis.

Tijdschrift Natura

Deze maand staat er een mooi stukje in het tijdschrift Natura.
Natura is het tijdschrift van de KNNV, over veldbiologie in Nederland. Elk nummer staat vol nieuws uit het veld, bijzondere waarnemingen en inspirerende voorbeelden van inventarisaties en beheer. In dit artikel wordt ook mijn boek besproken met het overzicht van mijn werk.

Reproducties in Plexiglas

Op mijn website is een aantal nieuwe reproducties in gelamineerd plexiglas toegevoegd. Deze objecten zijn blijvend kleurecht en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Mooi om als geschenk te doen! 
www.harmvisserart.nl

Tentoonstellingen

De tentoonstelling Magnifieke Miniaturen bij Museum Møhlmann loopt nog tot 25 september. De moeite waard om heel veel miniaturen bij elkaar te zien!

 

24 e Onafhankelijke Realisten

Vanaf 1 oktober opent de Realisten tentoonstelling bij Museum Møhlmann in Appingedam. Een bezoek aan dit unieke museum is altijd interessant!

Kijk voor meer info op: www.museummohlmann.nl

Open atelier
Ik vind het bijzonder dat elke keer zoveel belangstellenden mijn atelier komen bezoeken. Van harte welkom om te genieten van mijn werken op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.
Luxoolseweg 10 - Nijkerk.
 
Natuurlijk ben je altijd welkom om het atelier te bezoeken!
 
Kijk voor meer info op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp