Copy
Bekijk onze website op www.harmvisser.nl
Nijkerk, 11 december 2020.

Het kunstboek: mede mogeljk gemaakt door..

Er komt wat bij kijken, maar met hulp van goede vrienden is het boek klaar om naar de drukker te gaan. En die stap willen we nu graag nemen. Lees mee en kijk hoe jij hierin kunt deelnemen.
Deze week is een spannende  crowdfund-actie van start gegaan: "Kunstboek Harm Visser." Ik kies voor deze route omdat het boek een kostbaar project is. Maar het is goed mogelijk dit te realiseren via een crowdfundactie. Het platform "voordekunst.nl" is hiervoor een erkende crowdfunder, en ik hoop dat hiermee de aanloopkosten voor boek gedragen kunnen worden. 

Door de crowdfunding is meer mogelijk, ook met interessante tegenprestaties. 
Bijvoorbeeld een gelimiteerde oplage van een kunstdruk, een plexiglas 3-D landschap, of andere mooie bedankjes voor donateurs. 

Neem gerust een kijkje bij mijn project op de website van voordekunst.nl.>>
Je kunt ook helpen door deze nieuwsbrief of de link te delen met anderen.
Vast heel hartelijk dank voor elke vorm van support!

Meer over het boek

Het wordt met ruim 84 pagina's een prachtig bladerboek, met een royaal A4 paginaformaat. Sommige werken komen als spread op twee pagina's goed "uit de verf"! 
Het wordt gedrukt op biologisch papier en gebonden met een hennepkoordje. Lekker puur, dat past wel bij mij. 
Heel bijzonder vind ik de vormgeving door OAK / Marcel van den Broek. Hij heeft een nieuw lettertype ontworpen wat de primeur krijgt bij dit project. 

Corona en golfkarton...

Ik werd zelf ook getroffen door het beruchte virus. Gelukkig kon ik thuis herstellen zonder al te hevige verschijnselen, en mijn gezin is er ook goed doorgekomen. Ik ben er nog niet helemaal. Vooral vermoeidheid en af en toe is er kortademigheid. Maar ik ben toch weer wat aan het experimenteren in het atelier. Dit keer met golfkarton. Na een aantal surprises gemaakt te hebben voor sinterklaas bleef er karton over. Dat was aanleiding om eens uit te proberen. Wordt vervolgd!
 
Ik wens je alvast goede feestdagen toe!
PS:  Expositie
De lopende expositie bij het imposante Museum Mohlmann in Appingedam is weer geopend! Tot 25 december loopt de uitgebreide jaarlijkse "Realisten Tentoonstelling 2020".  Meer info>>
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp