Copy
Bekijk onze website op www.harmvisserart.nl
Nijkerk, 12 februari 2022

Nieuwe inspiratie!

Tijdens mijn wekelijkse wandeling in het buitengebied vlakbij ons huis, viel mijn oog telkens op de spiegeling in het water. 
De rimpeling van het wateroppervlak. De kleuren in de diverse lagen. De bodem van de sloot, spiegeling en alles wat op het water drijft. Ineens zag ik de diepte erin. Dit wilde ik vastleggen! Daardoor kwam ik ook weer terug bij een eenvoudig kleuren en lijnenspel. Heerlijk! Een klein en overzichtelijk palet. Het resultaat is intens en iets om lang naar te kijken.
Open Atelier
Vrijdag 11  maart van 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 12 maart van 11.00 - 17.00 uur
 
Kom kijken en geniet van mijn nieuwe werken!
Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
 
Boek “Geselecteerd werk”
Na de feestelijke introductie van mijn boek in oktober is de verkoop op gang gekomen. Drie boekwinkels in Nijkerk en één in Ermelo hebben het opgenomen in hun assortiment. Nu de winkels weer open zijn hoop ik op een goede doorstart. Ook tijdens komende exposities zal het boek onder de aandacht gebracht worden.
Ik zoek nog naar mogelijkheden om andere kanalen te vinden. Vandaar een kleine oproep:  heb jij een suggestie hoe in jouw netwerk een activiteit georganiseerd kan worden?
Er zijn diverse mogelijkheden voor een presentatie, een expositie, een interview, waarbij het boek natuurlijk centraal zal staan. Als relatiegeschenk? Suggesties zijn welkom! (mail dan naar harm@harmvisser.nl )
Veel vrienden hebben het boek inmiddels in hun bezit en ik hoor daarvan lovende woorden. Terecht, want het is een kunstwerkje op zich geworden. 

Bestel nu je eigen exemplaar!

Wil je het boek zelf bestellen? Dat kan o.a. via mijn vernieuwde website: www.harmvisserart.nl/sho

Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp