Copy

Tips en venn!
KulturHadeland.no

Påskekino, åpning av Ungdommens Hus i Gran, utlysing av tilskudd til Aktiv sommer, vårens konserter, teater, litteraturkvelder og andre arrangementer i både Lunner og Gran, samt forhåndssalg til jubileumskonserten til Nordic Tenors.

I tillegg synes vi det er stas at Operafest Røykenvik i dag har annonsert store navn til årets festival!

Med dette nyhetsbrevet fra Kulturkontoret for Lunner og Gran ønsker vi alle en riktig god påske!

PS
I de fleste e-post-programmer må du akseptere visning av bilder for å få fullt utbytte av nyhetsbrevet.
 
Nyhetsbrevet sendes til alle som har meldt seg på i «eBillett», billettsystemet til KulturHadeland.no, eller på Facebook- eller nettsiden vår.
Nyheter på KulturHadeland.no
Nordic Tenors
Jubileumskonserten til Nordic Tenors åpner Potetfestivalen i Gran torsdag 14. september!

Forhåndssalget av rabatterte billetter pågår til søndag 2. april kl. 10, da billettsalget åpner for alle. Klikk her for billetter!
Ungdommens hus
Gatefest onsdag 12. april markerer åpningen av Ungdommens Hus i Gran sentrum. 

Åpne dører til de flotte lokalene, nyåpning av BUA, DJ Seiersten, foodtruck og gratis bakgårdskonsert med Klikkmonopolet. Anbefalt aldersgrense for konserten er fra 8. trinn og oppover, men det er selvsagt åpent for alle som ønsker å overvære begivenheten. Klikk her for mer info.
Aktiv sommer
Lag og foreninger i Jevnaker, Lunner og Gran kan nå søke tilskudd til aktiviteter for barn og unge i skolenes sommerferie. Søknadsfristen er 15. april.

Klikk her for Aktiv sommer 2023!
Arrangementer i april og mai
Jungelboken
Harestua barne- og ungdomsteater ønsker velkommen til en fantastisk familieforestilling  perioden fra 21.til 26. april!

Flinke barn og ungdom tar dere med til jungelen i musikksalen på Harestua Skole.

Kafeen åpner en time før forestilling.  Dørene til salen åpner ca. 15 minutter før start.

Klikk her for billetter!
Hadeland vgs.
Duke Ellingtons berømte Sacred Concerts var i følge han selv «det viktigste han noensinne hadde gjort». I år er det 50 år siden og det feirer vi med å gjøre utdrag fra alle de tre konsertene med fullt storband, kor og Peter André Estdahl som solist.
Klikk her for billetter!
Jan Eggum
Blandakoret Nos Alter ønsker publikum velkommen til en stemningsfull kveld lørdag 29. april der vi får høre viser og sanger fremført i samarbeid med Jan Eggum.
Klikk her for billetter!
Schola Sancti Petri
Oriatoriekoret Schola Sancti Petri med solister fremfører jubel- og kroningsmusikk fra barokk til opera av seks forskjellige komponister: BRITTEN / HÄNDEL / HAYDN / MOZART / MENDELSOHN / MASCAGNI. Konsertene finner sted 29. og 30. april i Hønefoss kirke, Nikolaikirken og Gjøvik kirke. Klikk her for billetter.
Glasslåven
Du kjenner nok visene til Lars Lillo Stenberg og kan nynne med i sanger som har preget oss i flere tiår: «Smak av honning», «Tøff i pyjamas», «Neste sommer» og «Gamle sanger om igjen».

Lars Lillo Stenberg spiller på Glasslåven lørdag 6. mai kl 14. Billetten inkluderer som alltid kaffe og nybakt kringle. Klikk her for billetter.
Hageshow i kultursalen
Onsdag 10. mai forvandles Hadeland kultursal til en grønn oase for å samle inn penger til beplantning i Gran og Brandbu!

Anders Røyneberg (@arcticgardener i sosiale medier) og Erik Schjerven er kjent fra God morgen Norge på TV2 og er aktuelle med boken «Livsnyterhagen». Klikk her for billetter!
Mer som skjer
Ønsker du kortere, men oftere nyhetsbrev, eller fyldigere månedsprogram i innboksen? Svar gjerne på denne e-posten!

Facebook-siden til KulturHadeland finner du veldig mye av det som skjer i Lunner og Gran, men som av ulike grunner ikke selger billetter på KulturHadeland.no.

Her er et utvalg arrangementer. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre presentasjonen av dem slik at publikum skal ha en god arrangementskalender å forholde seg til.
Gran bibliotek
Gran bibliotek
Kulturbruket Gamleskolen
Hadeland jazzforum
Musikk-kjeller'n
Gran bibliotek
Kinoprogram
Brandbu kino
Påskekino på palmesøndag og 2. påskedag

Årets påskeegg er filmen «Everything Everywhere All at Once», en action/fantasy/sci-fi-komedie som ble tildelt hele 7 OSCARS! Se den på Brandbu kino 2. påskedag.

Klikk her for fullstendig program og billetter!
Facebook
Nettside
Instagram
Copyright © 2023 Kulturkontoret for Lunner og Gran kommuner, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.