Copy

Tips en venn!
KulturHadeland.no

Nytt utseende, nytt nyhetsbrev fra KulturHadeland.no og forhåpenttligvis enda bedre innsikt i alt det du ikke visste at du har lyst til å delta på i Lunner og Gran.

Visste du at på KulturHadeland.no kan du sortere programmet etter spillested, måned eller kategori; teater, konsert, standup eller noe annet som interesserer deg?

Gå til nettsiden for å sortere programmet, men vær obs på at mye av det som skjer bare blir publisert på Facebook, i Avisen Hadeland eller andre nettsteder.

Abonnenter vil i tiden fremover få flere fordeler, som rabatterte billetter og tidlig beskjed om populære arrangementer.

Meld deg på nyhetsbrev fra KulturHadeland her!
Nyhetsbrevet sendes til alle som har meldt seg på i «eBillett», billettsystemet til KulturHadeland.no, eller på Facebook- eller nettsiden vår.
Nyheter og høydepunkter
UngINN
Kom deg ut med UngINN!

Nå kan alle i alderen 13 til 21 år gå på Brandbu kino for kr. 90,- og konserter i Hadeland kultursal for bare kr. 100,- - men husk å bestille gratis UngINN-kort først!
Klikk her for mer informasjon!
Ketil Bjørnstad
Melodi, rytme, klang, tekst og improvisasjon kjennetegner nestoren Ketil Bjørnstad. Med nystemt flygel ønsker Hadeland kultursal velkommen til lyttekonsert onsdag 22. februar i samarbeid med Kulturbruket Gamleskolen.
Klikk her for billetter!
The Good the Bad and the Zugly
En stolt tradisjon med Hadelandsrock føres videre av 3x Spellemann-nominerte The Good The Bad and The Zugly når de går på klubbscena i Hadeland kultursal, med stående publikum og pub. Ikke nok med det, Anton Ruud spiller support og Laget byr opp på etterfesten i Musikk-kjeller'n i Gran. Klikk her for billetter!
Musikk-kjeller'n
Musikk-kjeller'n i Gran er kjent for rockekonsertene sine, og allerede i morgen lørdag 4. februar kommer WILDNITE + NOTÖRIOUS. Det betyr steintøff musikk og en mulighet for å gå ut en lørdagskveld i Gran!

Klikk her for billetter!
Knut Marius & Eli K
Operasolist Eli Kristin Hanssveen blir gjesteartist når den sjarmerende Tomrefjordingen Knut Marius Djupvik kommer til Hadeland kultursal onsdag 15. mars. Klikk her for å se NRKs opptak av da de sang  «Barcelona» sammen på Stjernekamp!
Klikk her for billetter!
Teater Innlandet 10. feb.
Terningkast 5 og bare gode anmeldelser for Teater Innlandets Sigrid Undset-forestilling!
«Framført på godt, gammeldags, klassisk teatervis. Det er nærmest som om man hører Undsets stemme, det er i seg selv en fin følelse – og det er ikke vanskelig å følge med.»
Klikk her for billetter!
Hadeland janitsjar
Lørdag 25. februar blir det gjenhør med både filmmusikk og musikaler i Hadeland kultursal. Sammen med fremragende solister har Hadeland janitsjar plukket frem mange kjente og kjære godbiter.

Klikk her for billetter!
Bronsebukkene
Friluftsteateret Bronsebukkene er tilbake med forestillinger 9.-13. august. Ta turen til Hadeland Folkemuseum, og opplev Hadelands helt egne spel, som er basert på funnet av to helt spesielle små bukker i bronse.

Klikk her for billetter!
Bugge Wesseltoft
Selveste Bugge Wesseltoft kommer tilbake til Hadeland jazzforum 24. mars, og her blir det rift om billettene! Bildet er tatt av Bjørn Tore Stokke i Hadeland kultursal i 2019. Denne gangen spiller han på det splitter nye flygelet til jazzforumet på Huset i Brandbu.
Klikk her for billetter!
Mer som skjer i februar
Ønsker du kortere, men oftere nyhetsbrev, eller fyldigere månedsprogram slik som denne gangen?  Svar gjerne på denne e-posten!
UKM 4. feb.
Stort antall påmeldte ungdommer gir lovnader om en inspirerende og underholdende kveld i kultursalen!

Gratis inngang, ingen billetter. Bare å møte opp!
Les mer på KulturHadeland.no
Humor 4. feb.
Hans Esben Gihle kommer til Glasslåven med deler av det kritikerroste showet sitt «50 og et halt». Han sier sjøl om konserten: en humoristisk og musikalsk forestilling i showmodus.
Billetter på KulturHadeland.no
Korps 6. feb.
Hovedkorpsene i i Gran jente- og guttekorps og Brandbu skolekorps spiller konsert sammen. I tillegg får vi høre begge korpsene sine mellomkorps med hver sine avdelinger.
Billetter på KulturHadeland.no
Revy fra 10. feb.
Hadeland Revyteater gleder seg stort til å entre scenen og er klare for å gi dere en helaften med misforståelser, krenking, fremtidsvisjoner, ekteskapelige utfordringer og stand up. Med andre ord, et helt typisk Hadeland Revyteatershow.
Billetter på KulturHadeland.no
Teater Innlandet 10. feb.
Sigrid Undsets «glemte» sagathriller «Viga-Ljot og Vigdis» har blitt kritikerrost teater for første gang. Teater Innlandets forestilling kommer til Hadeland kultursal fredag 10. februar.
Billetter på KulturHadeland.no
Karteswingen 11. feb.
Sangkoret Karteswingen holder konsert på Skogglimt på Grindvoll og tilbyr spasmer i rockefoten med et repertoar som spenner fra rock til jazz. Åpen kafé og pub under og etter konserten.
Les mer på Facebook
Anton Ruud 11. feb.
Anton Ruud stiller med det fullsatte Harestukoret på John Dee i Oslo! Konserten blir en blanding av låter fra de to siste albumene hans, og med seg har han band og sin trofaste følgeskompis Arne Skagen.
Les mer på Facebook
Hadeland jazzforum 17. feb.
Cecilie Grundt turnerer med egen kvartett og kvintett i Norge og i utlandet, og fredag 17. februar ønsker Hadeland jazzforum velkommen til konsert på Huset i Brandbu.
Les mer på Facebook
Musikklinja 17. feb.
Musikklinja ved Hadeland vgs. sin forestilling «Once Upon a time - A Disney Storybook» blir full av musikk fra klassiske tegnefilmer og nyere animasjonsfilmer - rett og slett en magisk konsert.
Billetter på KulturHadeland.no
Operafest 19. feb.
Opplev de beste stemmene du ennå ikke har hørt når solister fra Operafest Akademi INPUT presenterer kjente operaarier på løpende bånd under tittelen «Stjernedryss». Konserten finner sted på Glasslåven, søndag 19. februar.
Les mer på Facebook
Musikk til lunsj 23. feb.
Gran bibliotek ønsker velkommen til «Musikk til lunsj» torsdag 23. februar kl. 11:30. Elever fra musikklinja på Hadeland vgs. synger og spiller mens vi spiser matpakka vår. Åpent og gratis for alle.
Les mer på Facebook
Gratis kino 28. feb.
UngHadeland inviterer til gratis kinodag i Brandbu tirsdag 28. februar i vinterferien! Det blir to filmer; Tina & Bettina 2 (aldersgrense 12 år) og Marerittet (aldersgrense 15 år).
Les mer på Facebook
Kinoprogram
Kinoprogram
Brandbu kinoSøndag er kinodag i Brandbu!

I ukene som kommer bugner det av filmer vi gleder oss til å se! Her er drama fra vendepunkter i norsk historie og Oscar-nominasjoner i fleng!

Klikk her for program og billetter!
Facebook
Nettside
Instagram
Copyright © 2023 Kulturkontoret for Lunner og Gran kommuner, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.