Copy

Tips en venn!
KulturHadeland.no

I dag annonserer vi forhåndssalget til konsert med Bjørn Eidsvåg den 30. november. Billettene er litt rimeligere for abonnenter, men viktigst for mange er muligheten til å velge plasser før billettsalget åpner for alle. Klikk her for forhåndssalget!
 
Nyhetsbrevet sendes til alle som har meldt seg på i «eBillett», billettsystemet til KulturHadeland.no, eller på Facebook- eller nettsiden vår.
Nyheter og høydepunkter
Pop-up Gran
Lørdag 25. februar klokka 17.00 blir det bobler og foredrag på Gran bibliotek. Marianne Aulie forteller om sin kunstreise og Aune Sand leser sine kjærlighetsdikt. Vebjørn Sand forteller om egen kunst. Til dette arrangementet er det påmelding til bibliotek@gran.kommune.no. Alt er gratis.
Gratis kino
UngHadelands vinterfestival slår til med gratis kino for deg under 18 år i Brandbu tirsdag 28. februar.

Tina & Bettina 2 - The Comeback
Aldersgrense: 12

Klikk her for billetter!
Gratis kino
UngHadelands vinterfestival slår til med gratis kino for deg under 18 år i Brandbu tirsdag 28. februar.

Marerittet
Aldersgrense: 15

Klikk her for billetter!
Glasslåven
På ettårsdagen for krigen i Ukraina så annonserer vi billetter til den ukrainske sangeren Olena Androsiuk på Glasslåven lørdag 4. mars kl. 14. Hun er en prisbelønnet operasanger i hjemlandet, men bor nå i Norge. Sammen med pianist Olga Jørgensen vil hun servere operettesvisker og tangoinspirerte sanger. Klikk her for mer billetter!
Knut Marius
Tradisjonen tro presenterer Hadeland kultursal stolt Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp: Knut Marius Djupvik. Nå med nytt album på norsk og ny turné! 15. mars kl. 19 kommer han til Hadeland kultursal.
Klikk her for billetter!
Jan Eggum
Blandakoret Nos Alter ønsker publikum velkommen til en stemningsfull kveld lørdag 29. april der vi får høre viser og sanger fremført i samarbeid med Jan Eggum.
Klikk her for billetter!
Bjørn Eidsvåg
Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I vinter er han å se i «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor hans program hadde seerrekord og ble den mest sette episoden i programmets historie.
Klikk her for forhåndssalget!
Mer som skjer i mars
Ønsker du kortere, men oftere nyhetsbrev, eller fyldigere månedsprogram i innboksen? Svar gjerne på denne e-posten!
Billetter KulturHadeland.no
Arrangementer på Facebook
Kinoprogram
Brandbu kino
Brandbu kinoSøndag er kinodag i Brandbu - men i vinterferien er det også gratis kino for deg under 18 år tirsdag 28. februar!

I ukene som kommer bugner det av filmer vi gleder oss til å se! Her er drama fra vendepunkter i norsk historie og Oscar-nominasjoner i fleng!

Klikk her for program og billetter!
Facebook
Nettside
Instagram
Copyright © 2023 Kulturkontoret for Lunner og Gran kommuner, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.