Copy
Rejse til Nepal efteråret 2018
View this email in your browser
Yoga Retreat & Trekking

Nepal 
21. okt.-1. nov. 2018
 
 

12 dages Yoga retreat & Trekking i Nepal


Nepal og Kathmandu dalen er beliggende omringet af verdens højeste bjergkæde Himalaya mellem Kina og Indien. Også kaldet verdens tag fordi det er centrum for jordens højeste punkt - Mount Everest. 

Nepal har tiltrukket eventyrlystne bjergbestigere og spirituelt søgende mennesker i århundreder. Storslåede templer og den rige kulturarv fra Buddhismen og Hinduismen er stadig omdrejningspunktet for hverdagslivet i lokal befolkningen. 

Det er let at se, at sanse og komme i berøring med denne levende tradition som især er centreret omkring Kathmandu dalen, som er rigt repræsenteret af vågen oplyst bevidsthed.

Vi har valgt at lave et Yoga-healings retreat fordi dette område er kendt som et af verdens spirituelle højsæder med mange "Pithastans" eller "Power places" -  som har en særlig healende evne til at revitalisere livskræfterne og berolige sindet.  

Rejse program:  

Du bestiller selv fly t/r til Kathmandu hvorfra der er fælles transport  fra Sheshen guesthouse i Boudhanath til Sorrig Healing center. 
Her glæder vi os til at  byde dig velkommen og hjælpe med indkvartering på dit værelse når du ankommer.   
Igennem hele retreatet vil Anette Meldgaard guide os igennem
3 daglige yoga/meditation sessioner.
I eftermiddagspauserne har du en dejlig lang pause til at gå ture, tage et hvil, modtage massage, eller behandlinger ved Dr. Tenzin Sherab og ved Pia Seerup Olesen. 

Dr. Sherab er en anerkendt tibetansk læge med speciale i urtemedicin og klassisk kinesisk akupunktur. Han er indehaver af Purevison og Sorrig healing Center.
Læs mere http://www.purevisionsorig.org/the-healing-
center.html


Retreat opholdet inkluderer overnatning i enkle, men rene værelser- yoga/meditation samt 3 daglige økologiske vegetariske måltider, udrensende urteteer og rent drikkevand på flasker. 

Naturen er smuk og der vil være god tid til vandreture i de 2-3 kilometer høje fyrretræsskovklædte " bakker"  med udsigt udover dalen og frodige grønne rismarker. 

5 dages yogaretreat

Vi lander blidt efter en lang rejse med 5 afspændende Yoga retreat dage med mulighed for daglige vandreture, massage, akupunkturbehandlinger og konsultation med den Tibetansk læge Dr. Sherab til afbalancering af kroppen og sindet. 

D. 21. okt. 

Kl. 09.00-10.30  Bus fra Sheshen guesthouse, Bouddhanath
Kl. 10.30-11.00   Velkomst på Sorrig Healing Center
Kl  11.30-12.30    Yoga
Kl. 12.30-13.30   Frokost
Kl. 13.30-17.00   Pause
Kl. 17.00-18.30   Yoga
Kl. 18.30 -19.30  Middag

D. 22 .okt. 

Kl. 07.00- 08.30  Yoga
Kl. 08.30- 09.30  Morgenmad
Kl. 11.00-12.30     Vandretur til Asura Cave 
Kl. 12.30-13.30     Frokost
Kl. 17.00-18.30     Yoga
Kl. 18.30-19.30     Middag

D. 23-26.okt. 

Kl. 07.00-08.30   Yoga
Kl. 08.30-09.30   Morgenmad
Kl. 10.00-12.30    Vandretur til Yeshe Tsogyals cave d. 25. Okt. 
Kl. 12.30-13.30     Frokost
Kl. 13.30-17.00     Pause
Kl. 17.00-18.30     Yoga

Vi bor i gåafstand fra Pharping - hvor  pilgrimme fra hele verden bestiger de mange trapper op til Asura Cave for at besøge Tibets største yogi, Padmasambhavas hule. Pharping er en lille landsby med udsigt over Kathmandu dalen, hvor der er mulighed for at møde lokalbefolkning, eller opleve de mange spirituelle højsæder i området.
Som afslutning på retreatet vandrer vi op til Yeshe Tsogyals hemmelige hule som ligger skjult i klippevæggen, for at meditere med en smuk udsigt udover dalen. Den er kun kendt af af de lokale og benyttes stadig som tilflugtsted for yogier i tilbagetrækning. Her får du mulighed for at opleve høj spirituel energi og en autentisk stemning 

D. 26. okt. 

Kl. 07.00-08.00  Yoga
Kl. 08.00-8.45    Morgenmad
Kl. 09.00              Afrejse Sorrig Healing Center


 
 4 dages trek til Shivapuri National Park. 


Nyd en unik 4-dages trek i Kathmandu-dalen med vandreture i det frodige landskab i Shivapuri National Park. Gå gennem tætte skove af eg, fyr, og rhododendron. Se solopgangen over Nargarkot, og nyd de smukke grønne ris marker og terrasser undervejs til templet i Changu Narayan. Vi overnatter i lodge og  hotel undervejs.  Her vil du opleve et af de mest betagende udsigter til Himalaya, som strækker sig fra Dhaulagiri forbi Everest til Kanchenjunga.
 D. 26. okt

Vi kører til Sundarijal - Trek til Chisapani Maksimal Højde: 7.545 Fod / 2.300 Meter
Sundarijal i privat bus hvor du kan nyde de smukke nepalesiske landskaber.  Vi starter vores første ca. 4,5 timers trek ved ankomsten i Chisapani, ind i den spektakulære Shivapuri National Park. Etableret i 2002 giver parken panoramaudsigt over de takkede toppe af 2. højeste bjerg i Kathmandu-dalen, hvor vi vandrer i en overflod af fyrretræer i et smukt og frodigt landskab. 

Undervejs kommer vi til landsbyen Mulkharka, hjemsted for den traditionelle Tamang befolkning. Stien fører os ned af bjerget til Chisapani, hvor vi indkvarterer os på et overnight lodge. 

D. 27. okt

Trek til Nagarkot
 Maksimal Højde: 6,889 fod/ 2.100 Meter
Du vågner til udsigten af snedækkede bjergtinder mod nord. Efter morgenmaden, starter et  2.5-timers trek til Chauki Bhanjag, hvor vi vil  holde pause til frokost med bjergene i nord som din baggrund. Eftermiddagen er en ca. 3-timers nedstigning som fører os til Nagarkot, hvor du på en klar dag kan se Himalaya strække sig fra Dhaulagiri i vest, hele vejen forbi Everest til Kanchenjunga i øst. Her indkvarterer vi os på Hotel Himalaya View med en skøn panoramisk udsigt til bjergene fra restaurantens terrasse hvor vi får mulighed for at opleve solopgangen. 

Kl. 18.30 Fælles middag

D. 28. okt

Nyd din morgenmad med en af verdens smukkeste udsigter fra restaurantens terrasse. 

Kl. 10.00 - 13.00 Vi vandrer The Naragakot Circuit et 3 timers trek, hvorefter du har hele eftermiddagen til at nyde en dejlig frokost eller gå på opdagelse på egen hånd. 

Kl. 18.30 Fælles middag

D. 29. okt. 

Trek til Changunarayan - bustransport til Boudhanath
Din sidste dags trek tager dig til Changunarayan, en vandretur på omkring 3,5 timer. Det er den mest populære tur rundt om Kathmandu hvor ruten fører os ned fra Nagarkot langs en højderyg til Changu Narayan Temple. Herfra har vi en smuk udsigt over landsbyen Sankhu og Bhaktapur området som er bygget i 323 e.Kr. af kong Hari Datta Varma, og siges at være det ældste tempel i dalen. Changu Narayan er rigt dekoreret med skulpturer og udskæringer.Her venter bussen så vi kan slappe af og få hvilet benene på køreturen tilbage til Boudhanath.

Kl. ca. 16.00 Indkvartering på Sheshen guest house
Kl. 18.30 Fælles middag

Vi bor i den rolige bydel Boudhanath kun få hundrede meter fra Stupaen. Her har du mulighed for at nyde et par dage inden hjemrejsen og opleve den fantastiske stemning omkring verdens største Stupa, besøge Abetemplet i Swayambhu eller gå på opdagelse i de snævre gader med små familie værksteder hvor du kan se fremstilling af udsøgt kunsthåndværk. Bydelen Thamel og Kathmandu ligger 15 min. kørsel i taxa. Her kan du opleve det smukke Durbar Square og måske være heldig  at få et glimt af Kumarien, eller gå på shopping inden rejsen igen går hjem til Danmark. 

D. 30. okt. 

Kl. 08.00  Morgenmad
Kl. 09.30  Besøg på White monestary for de som har lyst.                  
Kl. 17.00  Klangmassage m/ tibetanske syngeskåle
Kl. 18.30  Fælles middagD. 31. okt

Kl. 08.00 Morgenmad

Fri hele dagen til at gå på opdagelse i den farverige bydel Thamel, besøge abetemplet i Swayambhu, shoppe eller slappe af med en god bog i Garden of dreams. 

Kl. 18.30 Fælles afskedsmiddag i gårdhaven på restaurant     "Garden Kitchen". 

D. 1. n0v.

KL. 05.30  Fælles afgang med privat bus til Tribhuvan     international Airport 
Hjemrejse til Danmark


Pris: 9.800 kr. pr. person som inkluderer: 
 
 • Transport fra Sheshen guesthouse, Bouddhanath til Sorrig Healing Center. 
 • 5 dages yogaretreat inkl. 3 økologisk, vegetariske måltider, te og vand. 
 • Guidet tur til Asura Cave Padmasambhavas hule og Yeshe Tsogyal - Secret cave.
 • 4 dages trekking inkl. overnatning med morgenmad
 • Engelsktalende trekleder på vandreturen
 • Shivapuri Nagarjun National Park indgangsgebyr og tilladelse
 • 2 overnatninger på Sheshen guesthouse inkl. morgenmad
 • Alle udgifter til offentlige og lokale skatter
 • Alle fælles busture inkl.lufthavns tranfer ved afrejsen
Ikke inkluderet i prisen: 
 • Transport til Boudhanath ved ankomst til Nepal - Turen tager ca. 20 min og koster ca.  60 kr i en prepaid taxi som kan hyres lige udenfor lufthavnen
 • Visa gebyrer
 • Flyrejse
 • Rejseforsikring
 • Frokost og aftensmad ( undtaget under retreatopholdet) 
 • Drikkepenge til vores guide på trekkingturFlybilletter: 

Den hurtigste rute til Kathmandu er med Air India fra København til Delhi og derfra videre med Royal Nepal Airlines til Kathmandu, Nepal. Hvis du bestiller i god tid er billetten billigere. 
Hvis du vælger at ankomme d. 21. oktober kan du nå bussen til Sorrig Healing Center hvis du lander tidligt om morgen ved 6-7 tiden lokal nepalesisk tid. 

http://www.airindia.in  København- Delhi
https://www.makemytrip.com   Delhi- Kathmandu, Nepal

Andre gode alternativer er: 
Qatar airways:    København - Doha- Kathmandu
Turkish airlines : Billund- Istanbul- Kathmandu
Eller du kan søge på Travelmarket.dk & Momondo.dk

Visa:
15 dages turistvisa koster 25 dollars og kan købes med kreditkort ved ankomsten til Tribhuvan lufthavn i Nepal.

Vaccination:   

LÆS HERhttp://www.sikkerrejse.dk/?gclid=CjwKEAjw5_vHBRCBtt2NqqCDjiESJABD5rCJfXJ8LpTtVehwKA0ig4OeKQC_6Me37nnSDu33vFTg3xoC6Q_w_wcB

Info om hømeopatisk vaccine:  http://www.hellekofoed.dkKlimaet: 

Oktober og november er de bedste måneder at besøge Nepal.
Vejret er klart med god sigtbarhed og mange solskinstimer. Det er ideelt til udendørsaktiviteter, sightseeing og vandreture i bjergene. 

Gennemsnitstemperaturen er ca. 20-25 C i dagtimerne - En uldsweater eller en lun dunjakke kan være nødvendig når vi skal på trekking i bjergene om aftenen.

Husk at medbringe: 
Yoga måtte
Solcreme med høj faktor
Gode vandresko
En varm jakke eller uldtrøje til vandreturen
Praktisk løstsiddende tøj til yogaHvem kan deltage? 

Rejsen vil ikke være fysisk anstrengende,  men mødet med en meget anderledes kultur, tidsforskellen, og retreat processen gør at du skal være fysisk og psykisk robust for at kunne deltage. 

Du behøver ikke have erfaring med yoga eller meditation- blot et åbent sind og nysgerrighed efter at lære.
På Trekking turen vil vi vandre max. 4-6 timer i let kuperet terræn. Gode vandresko eller støvler vil være en fordel. 

Tilmelding
Du tilmelder dig ved indbetaling af despositum:
Jyske Sparekasse: reg nr.   7393    konto nr: 4164022078
Husk at skrive navn og efternavn

Tilmeldingsfrist: 
Du er tilmeldt ved indbetaling af depositum 1000 kr.
Dog senest d. 1.7.2018 hvis der er flere ledige pladser!
Resten af beløbet indbetales senest d. 1.8. 2018

Max. 12 deltagere - tilmelding sker efter først til mølle. 

Der kan forekomme ændringer i programmet pga lokale forhold i Nepal. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte: 
Pia Seerup Olesen 

Vi glæder os meget til at rejse sammen med jer. 

Kærligst Anette & PiaAnette Meldgaard
Yogamo Samsø
Tlf.: 29860648
E-mail: anettemeldgaard@yogamo.dk
Web: yogamo.dk

Pia Seerup Olesen
Fysio & Akupunkturklinikken Brande
Tel.: 26658770
Email: piafysio@hotmail.com
Web: piaseerup.dk

 
Bouddhanath stupaen-
Verdens største buddhistiske stupa
Vi  bor på et lille hyggeligt guesthouse med en dejlig have i den rolige bydel Boudha, kun 300 meter fra Stupaen. 
Smukke udsmykninger og udsøgt kunsthåndværk
Giv slip på spændinger og lad dig nære med healende massage
Besøg White Ka-nying klosteret i Boudha
Mød hinduismens hellige mænd " Sadhuerne"
Anette Meldgaard
Yogalærer
Indehaver af Yogamo Samsø
www.yogamo.dk
 
Pia Seerup Olesen
Indehaver  af Fysio & Akupunkturklinikken Brande
www.piaseerup.dk
Få et glimt af Kumarien på Durbar Square
Copyright ©
Fysio & Akupunkturklinikken
v/ Pia Seerup Olesen
Plantagevej 7, 7330 Brande
 All rights reserved.

*

Our mailing address is:
piafysio@hotmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list

www.piaseerup.dk Mobil: +45 2665 8770


This email was sent to <<Email Addresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
piaseerup.dk · plantagevej 7 · Brande 7330 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp