Copy
Persbericht: nieuwe brillenwinkel vraagt publiek hoe zij Delft ziet
 
Delft, november 2016
 
Waar bij de meeste opticiens goed zicht en een mooie look centraal staan, gaat de brillenwinkel DIJCK2 een stap verder. Bij de nieuwe hotspot gaat het om hoe jij de wereld ziet. DIJCK2 opende dit jaar zijn deuren in Delft. Om de unieke kijk van het publiek op deze historische stad te ontdekken, lanceert de brillenwinkel de campagne ‘Hoe zie jij Delft?’.
 
Veelzijdig
DIJCK2 is een gezellige winkel waar je gemakkelijk binnenloopt en zonder verplichting monturen en zonnebrillen kunt passen. De inspiratie van DIJCK2 komt uit grote wereldsteden als New York en Los Angeles en juist ook van eigen bodem. De brillenwinkel is van dezelfde eigenaar als die van Van der Leeuw Optiek, die al sinds 1968 actief is in de binnenstad van Delft. Ondanks dat Delft relatief klein is, is het de tweede meest bezochte toeristenstad van Nederland. Delft heeft een rijke historie en is tegelijkertijd enorm in opkomst. Omdat DIJCK2 de veelzijdigheid van Delft, haar inwoners en bezoekers nog beter wil leren kennen, wordt het publiek op Facebook gevraagd haar unieke kijk op de stad te delen.
 
Helikopter
Degene met de leukste reactie wint een uniek dagje Delft. De winnaar wordt samen met een vriend(in) opgehaald in een Jeep voor een tour door Delft, inclusief een rondleiding door onder andere de middeleeuwse gevangenis Het Steen, een diner bij Sevenhills en een originele overnachting in de Pipowagen. Letterlijk het hoogtepunt van de dag is een helikoptervlucht over Delft. Deelnemers kunnen tot en met 3 december 2016 meedoen. Op 4 december 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt.
 
– EINDE PERSBERICHT –
 
Aanvullende informatie voor de redactie, niet bestemd voor publicatie.
 
OVER DIJCK2
 
Hoe zie jij de wereld? Dat is voor DIJCK2 de belangrijke vraag. DIJCK2 is een hippe brillenwinkel in Delft. De collectie bestaat uit zes originele merken: Nina & Max, Dick Moby, Oliver Peoples, Moscot, Dita en Garrett Leight.
 
Oude Langendijk 2
2611 GK Delft
015 8200 121
 
LINKS
 
dijck2.nl
dijck2.nl/delft
facebook.com/dijck2
instagram.com/dijck2
 
Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met de community manager Batul Kazmi van MiU Marketing via batul@miumarketing.nl en 06 5119 2539.
Copyright © 2016 DIJCK2, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp