Copy


Green Protein Alliance 

Gezonde kansen voor plantaardige proteïne
View this email in your browser

Beste GPA partner, geïnteresseerde,

Op donderdagmiddag 16 februari 2017 vormt De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug het decor van het eerste Nationale Green Protein Event, georganiseerd door de Green Protein Alliance (GPA).  U bent van harte uitgenodigd voor deze middag. Het aantal plekken is beperkt en deelname is kosteloos, dus klik op de link in deze uitnodiging om u vandaag nog aan te melden.

De middag staat in het teken van 'People, Planet, Protein'. Hoe Nederland als mondiaal koploper de eiwittransitie het beslissende zetje geeft, consument en ondernemer laat profiteren van plantaardige eiwitten. Tijdens het event spreken onder andere Staatssecretaris Martijn van Dam over het belang van eiwitverduurzaming in Nederland, key note speaker Simon Billing (Forum for the Future) over de internationale dimensie en ervaring vanuit The Protein Challenge 2040 en Pieter Paul Verheggen (directeur Motivaction) over Nederlandse marktkansen. Dagvoorzitter Jeroen Willemsen doet het Green Protein Growth Plan (GP2) uit de doeken en tijdens een podiumgesprek vertellen 5 GPA leden over hun plannen. Ook wordt de samenwerking tussen GPA en andere partijen zoals Dutch Cuisine belicht. In een interactieve sessie worden deelnemers uitgenodigd om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Onderaan deze mail vindt u een overzicht van het programma en de sprekers.


U treft deze middag naast vertegenwoordigers van de bedrijven en partners van de GPA,  talloze mede-koplopers en andere stakeholders op het gebied van eiwitverduurzaming. 

Met onderstaande link kunt u zich aanmelden, er zijn geen kosten verbonden aan het event. We adviseren u er snel bij te zijn; de aanmeldingen lopen hard en er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Ja, ik neem graag deel aan het GPA evenement.

  • Tijd: 13.00 - 16.30u met aansluitend een borrel
  • Locatie: De Arendshoeve te Aalsmeerderbrug, midden in de plantpower


We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 16 februari.

Hartelijke groet,
Namens de Green Protein Alliance,
 
Jeroen Willemsen


 


Programma
De middag wordt afgetrapt door staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam. Hij gaat in op het belang van eiwitverduurzaming, de rol van Nederland en krachtenbundeling van de GPA. Dagvoorzitter Jeroen Willemsen overhandigt hem het Green Protein Growth Plan (GP2), hét nationale actieplan om vraag naar plantaardige proteïne een extra boost te geven dat in maart van start gaat. De inhoud van GP2 krijgt later in de middag uitgebreide aandacht.
 
Key note speaker Simon Billing (Forum for the Future) vertelt over de internationale dimensie en The Protein Challenge 2040, Corné van Dooren (Voedingscentrum) gaat in op plantaardige eiwit in relatie tot gezondheid en Leontine Gast belicht kansen van integrale markbenadering en vertelt over het IMVO Convenant Plantaardige Eiwitten (in ontwikkeling).
 
Tijdens de tweede helft van de middag doet Jeroen Willemsen het GP2  actieplan uit de doeken en licht Pieter Paul Verheggen (directeur Motivaction) de marktkansen toe die GPA heeft geïdentificeerd, onderbouwd op basis van inzichten die Motivaction in samenwerking met andere partijen de afgelopen jaren heeft opgedaan.
 
Tijdens een podiumgesprek vertellen 5 GPA leden over hun plannen. Versterken van marktdynamiek, bieden van handelingsperspectief voor consumenten, educatie en communicatie staan hierbij centraal.
De middag wordt afgesloten met een interactieve sessie waarin deelnemers worden uitgenodigd om ideeën tot deelname aan de plannen te bespreken.

U kunt tijdens de borrel rekenen op heerlijke, groene happen!


 Sprekers
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 Green Protein Alliance

Subscribe   Unsubscribe from this list    Update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Green Protein Alliance · Hamburgerstraat 28a (postadres) · Utrecht, UT 3512 NS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp