Copy

VVD Westfriesland

 
januari 2020 | 06-01-2020

 Beste leden en bekenden van de VVD Westfriesland,

Allereerst de beste wensen voor 2020! Om het jaar als VVD Westfriesland goed te beginnen nodig ik u nogmaals uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Aanstaande zaterdag 11 januari vindt deze nieuwjaarsborrel plaats aansluitend op het het Regionaal Overleg van de Westfriese VVD-fracties. Meer hierover verder in deze nieuwsbrief.

In 2020 streeft het bestuur ernaar om medio maart twee trainingszaterdagen te organiseren van de Haya-stichting namelijk: Presenteren 2 en debatteren 1. Meer informatie hierover volgt snel.

Noteert u zaterdag 16 mei 2020 alvast in de agenda? Tijdens de voorjaars ALV van de VVD Westfriesland staat het thema 'ledenwerving en -behoud' centraal. Daar hebben we u bij nodig van 9.30 tot 12.30 uur.

Kent u nog iemand die stiekem misschien wel heel liberaal is, maar niet weet wat daarmee te doen? Of stemt uw buurman altijd VVD, en zou hij wel meer willen doen? Neem hem of haar mee naar een van onze activiteiten!

Namens het bestuur van de VVD Westfriesland wens ik u het beste voor 2020!

Met liberale groet,
namens het bestuur van de VVD Westfriesland


Ronald Olij
Voorzitter VVD Westfriesland
 
 
Gezellige nieuwjaarsborrel na Regionaal Overleg

Aanstaande zaterdag 11 januari zullen we als Westfriese VVD het nieuwe jaar inluiden met een biertje en een bitterbal. Iedereen is welkom om samen met ons te proosten op de start van een nieuw liberaal jaar! Naast de nieuwjaarsbijeenkomst hebben we vooraf het Regionaal Overleg van de Westfriese VVD-fracties.

Zien we jou ook?

Zaterdag staat het periodieke regionale overleg van de VVD Westfriesland weer op de agenda. Aansluitend organiseren we een gezellige nieuwjaarsborrel voor alle leden en geïnteresseerden van de VVD Westfriesland.

Het Regionaal Overleg is van 14.30 uur tot 16.30 uur voor burgemeesters, wethouders en raads- en commissieleden. Andere leden en geïnteresseerden zijn ook welkom op de publieke tribune. We gaan het hebben over het CAW, de Dijk Enkhuizen-Lelystad en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) komt langs om over de bereikbaarheid van Westfriesland te praten.

De nieuwjaarsborrel start om 16.30 uur voor leden en geïnteresseerden van de VVD Westfriesland. Dank aan de VVD Stede Broec voor het initiatief. Wees welkom!
 
Aanmelden (= niet nodig)
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar je kunt je wel op aanwezig zetten op het Facebookevenement. We kijken uit op een gezellige opkomst in het gemeentehuis van Stede Broec (De Middend 2, Bovenkarspel). We zorgen voor bier, fris en wijn en een lekkere bitterbal.

Graag tot zaterdag!
AGENDA

Zaterdag 11 januari: Regionaal Overleg en Nieuwjaarsbijeenkomst 
resp. 14.30 en 16.30 uur Gemeentehuis Stede Broec.


Woensdag 13 mei : ALV VVD Noord-Holland voorjaar
20.00 uur.

Zaterdag 16 mei: ALV VVD Westfriesland voorjaar
9.30 - 12.30 uur.


Woensdag 4 november: ALV VVD Westfriesland najaar
20.00 uur.

Nader in te plannen:
 Twee trainingszaterdagen;
 Bezoek Eerste Kamer;
 Evenementen carrousel.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Deel Deel
© 2020 VVD Westfriesland, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de mailingsinstellingen wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of uzelf uitschrijven van de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp