Copy
Bommelbeef Nieuwsbrief
Nadat we onze website hebben opgefrist, hebben we ook onze nieuwsbrief een moderne en eigentijdse uitstraling gegeven. Wij willen via deze weg onze klanten op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Like ook onze Facebook pagina voor nog meer leuke foto's en informatie.
Met het mooie lenteweer komt ook het nieuwe BBQ seizoen weer in zicht. Wist je dat wij hiervoor ook grotere stukken vlees kunnen leveren? Denk aan Côte de Bœuf, bavette, chuck, staartstuk, maar natuurlijk ook klassiekers als Bommelburgers en biefstuk. Daarnaast lenen de rollade en de rosbief zich ook prima om op de BBQ te bereiden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Op 29 maart leveren we weer vers-vlees pakketten. Wilt U dan ook weer Uw vriezer vullen, geef dan Uw bestelling door via onze webshop!
Hou Uw mailbox in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws! Achter de schermen wordt bijvoorbeeld erg hard gewerkt om onze producten diepgevroren te gaan verzenden in een speciale isoleerverpakking die volledig recyclebaar is. Zodra we deze verpakkingen binnen hebben, kunnen we hiermee van start. Wij houden U op de hoogte!
Website
Website
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Bommelbeef
Bommelsestraat 82
4061RG Ophemert
 
Neem gerust contact met ons op:
E-mail: info@bommelbeef.nl
Telefoon: 0344-652719
Copyright © 2017 Bommelbeef, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief geheel vrijblijvend omdat we onze klanten op de hoogte willen houden. Liever niet meer ontvangen? Schrijf U dan uit via onderstaande link

Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp