Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

HOEKBESCHERMING

Voor een optimale hoekbescherming van uw verpakkingen kunt u gebruik maken van hoekbeschermers en hoekstukken. Deze zijn gemaakt van massief karton, ECO karton of foam. Ze beschermen uw producten niet alleen tegen stoten maar versterken ook de verpakking. Onze hoekprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met afwijkende lengtes en breedtes. Ook de poly hoekstukken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Deze hoekstukken zijn naast bescherming van uw producten tegen stoten ook te gebruiken als opvulmateriaal voor extra versteviging.
INFO
Luchtkussenfolie
Vanaf  € 7,63 p/rl.
Luchtkussenfolie, ook wel noppenfolie, bubbelfolie of bubbelplastic, beschermend materiaal om kwetsbare producten te beschermen tegen krassen, deuken en beschadigingen.
INFO
Hoekbescherming
Vanaf  € 0,25 p/st.
Bescherm uw producten tegen stoten met deze hoekbeschermers en extra versteviging. Zonder CFK. In 2 afmetingen leverbaar.

 
INFO
Strappingband set
€ 325,-- p/set 
Bestaande uit: 
1 Spanner
1 Sluittang        13 of 16 mm
2 Rol polystrap 13 of 16 mm
1000 Zegels     13 of 16 mm
1 Polystrap haspel

 
INFO
Vermeij Verpakkingsblad


Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2016 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.