Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

AFSNIJSTANDAARDS

VERTICALE AFSNIJSTANDAARDS:
De snijstandaards zijn te leveren in diverse hoogtes en diameters. Met een bijzonder licht te verplaatsen afsnijmes is de standaard moeiteloos te gebruiken. De snijstandaards zijn geschikt voor rollen karton, folie, foam, papier en luchtkussenfolie. De snijstandaards zijn voorzien van wielen.
HORIZONTALE AFSNIJSTANDAARDS:
De snijstandaards zijn te leveren in diverse breedtes. Met een bijzonder licht te verplaatsen afsnijmes is de standaard moeiteloos te gebruiken. De snijstandaards zijn geschikt voor rollen karton, folie, foam, papier en luchtkussenfolie. Optie: 4 zwenkwielen.
INFO
Foam op rollen
Vanaf € 55,90 p/rol 
Perfecte bescherming van uw kwetsbare producten tegen krassen en oppervlaktebe-schadiging. Is schokabsor-berend en zeer elastisch, eenvoudig te gebruiken als verpakkingsmateriaal.
INFO
Kokers
Vanaf € 0,30 p/st 
De sterke kartonnen kokers beschermen uw product tegen kreuken en vouwen. De ronde kokers zijn beschikbaar in de kleuren bruin en wit en de vierkante kokers standaard in bruine kleur geleverd.
INFO
Paktafels
Vanaf € 956,87 p/st 
1600/1 Instapmodel.1600/2 Paktafel voorzien van horizontale rolhouder met afsnijinrichting. Snijbreedte 75 cm. Voor papier, luchtkussen-folie, foam en rollen golfkar-ton. Afm. tafel 160 x 80 cm. 
INFO
Vermeij Verpakkingsblad

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2017 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.