Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

SCOTCH ATG TAPE

TRANSFER TAPE
De lijmlaag wordt gedragen door een papieren onderlaag, waardoor dunnere lijmlagen kunnen worden aangebracht in tapeformaat. Als de tape wordt aangebracht met een automaat, wordt de onderlaag verwijderd voor directe verlijming. Dit levert een hoge productiviteit op.

INFO
3M Spuitlijm
Vanaf € 14,93 p/st (verp. 12 st)
3M Lijmspray zijn er voor vele toepassingen zoals voor schuim, textiel, hout, papier, karton, herpositioneerbaar, universeel, rubber en vinyl.


 
INFO
Stanley Lijmpistool
Vanaf € 28,10 p/st. 
De duurzame lijmpistolen zijn eenvoudig in gebruik, met een nauwkeurig lijmtransport en een grote, constante lijmopbrengst. De pistolen zijn uitermate geschikt voor de verpakkingsindustrie, meubelindustrie, standbouw enz. 
INFO
Scotchmate (klikband)
Vanaf € 51.23 p/st. (à 4 st) 
Klikband heeft een hoge trekkracht en goed bestand tegen weekmakers, vocht en extreme temperaturen. Het is geschikt voor herhaaldelijk monteren en demonteren. Voor bevestigen op/van informatie panelen, schei-dingswanden, panelen ed.
INFO
Vermeij Verpakkingsblad

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2016 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.