Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

MAIL BAGS

vanaf € 0,02 p/st.
MAILING ZAKKEN (LDPE)
De mailing zakken (LDPE) zijn geschikt voor verzending van post, documenten enz. De zakken hebben een zelfklevende klep van 5 cm, waardoor ze eenvoudig te sluiten zijn. De mailing zakken zijn verkrijgbaar in vele formaten en vanaf 5.000 stuks te bedrukken met uw tekst of logo.
Andere klanten kochten ook:
Vanaf € 0,08 p/st. (verp. 100/200 st)
Eco luchtkussenenveloppen zijn geschikt voor lichte producten. Minder porto. Classic luchtkussenveloppen zijn steviger en daardoor ook geschikt voor zwaardere producten. De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluitstrip.


 
Vanaf € 3,29 p/1000 st
Hersluitbare zakken met schrijfvlak 11 afmetingen zonder schrijfvlak 34 afmetingen en met 5 mm. ophanggat. Handig voor het verpakken van losse onderdelen of garantiebewijzen, gebruiksaanwijzingen en sieraden. Gemaakt van sterk transparant kunststof.
Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag. 

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2017 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.