Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

PAKPAPIER EN APPARATEN

PAPIER:
Papier is een goede bescherming van uw producten en is voor vele toepassingen te gebruiken. In ons assortiment vindt u diverse soorten papier, natronkraft papier, gekleurd pakpapier, printpapier en zijdepapier te leveren op rollen en vellen, en papier apparaten zoals papierafrollers, pakmobielen en complete inpaktafels. Natronkraft papier is het universele inpakpapier. Rollen papier passen op de meeste papierafrollers zoals onderbouw, opbouwmodel, tafelmodel en wandmodel. Zijdepapier is de ideale bescherming voor kwetsbare producten als glaswerk en aardewerk.

INFO
Rekfolie
Vanaf € 8,11 p/rol
Folie is een must have om uw producten te beschermen cq te bundelen. Vermeij levert folie in diverse soorten en formaten. Voor het omwikkelen van palletladingen of bundelen van goederen. 
INFO
Afsnijapparaat
Vanaf € 373,49 p/st 
De snijstandaards zijn te leveren in diverse breedtes. De snijstandaards zijn geschikt voor rollen karton, folie, foam, papier en luchtkussenfolie. Optie: 4 zwenkwielen.
INFO
Bedrukte tape
Vanaf € 1,91 p/rol 
Geef uw verpakking een hogere attentiewaarde door bedrukte tape te gebruiken. Bruine, witte of transparante tape zijn allen te bedrukken in 1,2, 3,4 of 5 kleuren. Volgens eigen ontwerp.
INFO
Vermeij Verpakkingsblad

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2016 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.