Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

UN-VERPAKKINGEN

UN DOZEN
Gevaarlijke stoffen moeten in een goede, sterke en beschermende verpakking zitten. Deze verpakking moet UN gekeurd zijn. De keuring gebeurt volgens de door de UN (United Nations) opgestelde keuringsnorm.
Elke verpakking moet zijn voorzien van een opgedrukt UN Keurmerk. Het programma van UN verpakkingen, dat VERMEIJ voor verzenden van gevaarlijke goederen levert, is door de BFSV in Hamburg en TNO te Delft met goed gevolg op uitvoering beproefd en voor alle internationale transportmiddelen toegestaan, volgens: IMDG + GGVS/RM 001, IATA - DRG, RID + GGVE en ADR + GGVS.

INFO
Absorptiemateriaal
Vanaf € 37,50 p/zak 100 ltr
Vermiculite is een veel gebruikt absorptie-materiaal voor vele soorten chemicaliën, vult de verpakking op en heeft zodoende ook een goede schokbescherming. Vermiculite is geschikt om bij calamiteiten schade aan het milieu te voorkomen. 
INFO
Houtvezelpallets
Vanaf € 3,46 p/st. 
Met houtvezel pallets bespaart u 200% opslagruimte ten opzichte van traditionele pallets. De pallets vallen onder de non-wood / manufactured. Gevrijwaard van de IPPC-ISPM15 regulering. 

 
INFO
UN-Kisten
Vanaf € 14,75 p/st. 
De spijkerloze kisten zijn geschikt voor klassen X, Y, Z (1 tot 9, behalve 7) Geschikt om elk type van verpakking te bevatten (glazen en plastic flessen en metalen blikken) Plat geleverde kist = minder opslagvolume en lagere transportkosten.
INFO
Vermeij Verpakkingsblad

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2016 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.