Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

ADR/IMO SHIPPING & ATTENTION STICKERS

ZELFKLEVENDE ETIKETTEN
Vermeij levert diverse soorten stickers. De zelfklevende ADR/IMO etiketten voldoen aan de internationaal vastgestelde voorschriften. De gevarenetiketten hebben een afmeting van 10 x 10 cm en zijn in papier uitgevoerd met een zeer sterke lijmlaag die op karton en polyethelyleen zeer goed hecht. We hebben een ruime collectie ADR/IMO etiketten die waarschuwen voor het gevaar van onder andere gevaarlijke stoffen, radioactief en gassen. ADR/IMO stickers zijn ook te leveren in PE kwaliteit. 

INFO
Sticker dispenser
Vanaf € 63,28 p/st
In ons assortiment vindt u diverse formaten etiketten dispensers. De etiketten dispensers zijn uit voorraad te leveren.
 
INFO
Merkstiften
Vanaf € 1,40 p/st a 12 st
Viltstiften met sneldrogende watervaste inkt met zware hardfiber schrijfpunt. Schrijfbreedte nr. 10 1-2,5 mm. of nr. 100  7-15 mm. Grotere voorraad inkt. Voor het beschrijven van labels, dozen en kisten. Zeer geschikt voor kantoor, magazijn en inpakafdeling.
INFO
Labels (karton)
Vanaf € 14,95 p/1000 st 
De kartonnen labels zijn in 12 verschillende formaten uit voorraad te leveren. De stevige kartonnen labels zijn voorzien van een versterkt gat, waarmee uitscheuren en verlies van het label wordt voorkomen. De labels zijn gemaakt van 200 grams manilla karton.
INFO
Vermeij Verpakkingsblad

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2016 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.