Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl
SCHOKBESCHERMENDE VERPAKKING
Vermeij biedt een ruim assortiment opvulmateriaal en schokbescherming aan om producten veilig zonder beschadigingen te kunnen vervoeren. Door middel van opvulmateriaal passen de producten goed in de doos en blijven ze perfect op hun plek zitten. Afhankelijk van de producten kunt u passend opvulmateriaal bestellen. Welke u ook kiest, ze zijn licht van gewicht, herbruikbaar, schokbestendig en eenvoudig te gebruiken. 
Vanaf  € 7,63 p/rol
Luchtkussenfolie, ook wel noppenfolie, bubbelfolie of bubbelplastic, is hét materiaal om breekbare of kwetsbare producten te beschermen tegen krassen, deuken en beschadigingen. 
Vanaf € 20,67
p/zak (500 liter)

Polyvlokken is milieuvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig opvulmateriaal. Polyvlokken heeft een zeer groot opvullend vermogen en is geschikt voor verpakking van lichte of middelzware producten.
Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.
www.vermeij.nl
4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar
Deze aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn excl. btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,00 netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00
Copyright © 2017 Vermeij B.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list