Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

3M SAFETY-WALK ANTISLIP

3M SAFETY-WALK:
Antislip materiaal is voor verschillende toepassingen geschikt: van lichte belasting, traptreden, vervormbare antislip voor geprofileerde ondergronden. Ook te leveren in grof antislip materiaal voor op machines, tractoren, aanhangwagens enz. Antislip materialen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, in rollen of in stroken.
INFO
Gehoorbescherming
Vanaf € 0,17 p/st (à 200 st)
Bij lange blootstelling aan lawaai is het aan te bevelen oordoppen of gehoorkappen te gebruiken. Diverse types oordoppen en gehoorkappen, alsmede oordoppen-dispensers en navulling.
INFO
Veiligheidsbrillen
Vanaf € 6,13 p/st (à 4 st)
Veiligheidsbrillen vindt u 3 lijnen van 3M: de classic, comfort en premium lijn. Voldoen aan EN166:2001 1FT Voldoen aan klasse 1 lenzen helder zicht. Ook te leveren overzetbrillen, ruimzichtbrillen.
INFO
Veiligheidshelmen
Vanaf € 14,84 p/st (à 4 st) 
Een veiligheidshelm is essentieel op veel bouwterreinen en op plaatsen waar materialen van hoogte kunnen vallen. Bieden een optimale bescherming.
 
INFO
Vermeij Verpakkingsblad


4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsideeën uit voorraad leverbaar.

Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2017 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.