Copy
View this email in your browser
Bel: 0347 371 664 • Mail: verkoop@vermeij.nl • Web: www.vermeij.nl

Halfautomatische BUNDELMACHINE

Website AANBIEDING:
Bundelmachine
van € 1.287,-- voor  € 995,-- p/st

Op zoek naar een goede omsnoeringsmachine? Wij hebben hem. In ons assortiment vindt u een semi-automatische omsnoeringsmachine met eenvoudige bediening. De machine heeft vele voordelen, zoals gering onderhoud, continue bedrijfstemperatuur, laskop en elektronische bandspanning instelling. En kan met het grootste gemak de meest zware  producten omsnoeren. De omsnoeringsmachine is van hoge kwaliteit. CE keur.
Andere klanten kochten ook:
Vanaf € 36,69 p/rol à 3000 mtr
Polystrap strappingband is uitstekend geschikt om te verwerken met een halfautomatische bundelmachine. Te leveren in 9, 12 en 16 mm. breed. Ook bedrukt te leveren.
Vanaf € 325,00 p/set
POLYSTRAP™ met eigenschappen van staalband maar 5 keer lichter. Bestaat uit diverse verlijmde polyester draden. POLYSTRAP™ is elastisch en goedkoop in gebruik.

 
Bekijk het online Verpakkingsblad en vind snel en gemakkelijk de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag.

www.vermeij.nl

4.000.000 dozen en meer dan 4.000 verpakkingsartikelen uit voorraad leverbaar

Aanbieding is vrijblijvend, prijzen, model, voorraad en kleurwijzigingen voorbehouden. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Niet inwisselbaar tegen contanten. Prijzen zijn exclusief btw, af magazijn Vianen. Vanaf € 250,-- netto goederenbedrag franco huis NL, Onder de € 250,-- netto goederenbedrag vrachtkosten € 15,00

Copyright © 2017 Vermeij B.V., Alle rechten voorbehouden.