Copy
Nyhedsbrev fra Magiske Garner
Se denne e-mail i din browser
Nyhedsbrev nr. 36          |         Onsdag, 2. august  2017
Hej <<Fornavn>>

Det er stadig sommer - i hvert fald i følge kalenderen og her ryddes der stadig ud og gøres klar til efterårets messer mm. 

Denne uges fund er en lambswool/kasmir blanding Nm 11.3,  den findes i 2 farver: højrød og gul. Garnet er entrådet. Du får 100 gram (1130 m) for 65 kr. Fint til strik eller væv. 

Et tweedy uldgarn Nm 20  i grønlig farve. Garnet er entrådigt, 100 gram (2000 m) for 50 kr.

Et japansk uldgarn Nm 30 fint til vævning, det er trendstærkt - hvis man er forsigtig! Det er et entrådet og lidt hårdt spundet garn. Det passer fx godt til den japanske uldcrepe. Flot orangerød farve, 100 gram (3000 m) til 80 kr. 
 
Kom på besøg i butikken i Ringsted!
Jeg holder traditionen tro åbent en weekend i efteråret inden sæsonen går i gang! Jeg har gode tilbud, udgåede garner, og også nogle ordinære garner og kits vi være nedsat i denne weekend, mere i næste nyhedsbrev.
I sidste nyhedsbrev skrev jeg om Holbæk Strikkefest - og ak og ve, jeg kom til til at linke til 2016 strikkefest. Det retter jeg nu! Altså Holbæk Strikkefest er den 4. og 5. november 2017 og her klik her for det rigtige  link
Også et link til programmet for i år
Jeg har en workshop på strikkefesten søndag kl. 9-12: Strikkede mormorfirkanter. Her er et link til mere info og tilmelding til workshoppen.
Denne gang er der to nye projekter: et til væverne og et til strikkerne og fælles for dem er, at der er brugt crepegarn.
Det vævede først!
En til Halsen Dette tørklædet er varmt og vamset,  vævet med Milano (Nm 30/2, 100 % ekstrafin merino) og med dobbelt uldcrepe. Det væves løst, og du væver bredt og langt, men det  trækker sig voldsomt sammen i efterbehandling, og derfor bliver kvaliteten tyk, blød og varm. Helt klart et tørklæde til den kolde, mørke tid, og derfor er der sat Reflekta (refleksgarn) i den  ene egkant, det ses meget tydeligt i mørke, når det rammes af en lyskegle.
Tørklædet kan væves i mange farver og med eller uden reflekskanten.
Krøller eller ej! Der er også brugt crepegarn i det strikkede tørklæde, og her har crepegarnet fået lovet at krølle! Egentlig havde jeg planlagt at strikke parallelle striber, men på en rejse til Andalusien, hvor jeg strikkede tørklædet, blev jeg så fascineret et smukt banklogo, som var komponeret af trekanter. Det inspirerede mig til også at lave lidt kiler i tørklædet, som derved har fået vifteform. Det er strikket med tredobbelt uldcrepe og en merino- mohairblanding. Det er let, luftig og blødt. Det ligger pakket som kit i flere farvervarianter. Prisen er 250 kr.
Maskemarkører
Jeg har fået disse små farvede "sikkerhedsnåle" i butikken. De kan bruges som markører i strik. De kan hænge på strikkepinden, og de kan markere, hvor der fx. skal sidde en knap eller  hvor der er lavet en udtagning, så det er hurtigere at tælle sig frem til den næste udtagning og meget mere. Små nyttige dimser - et godt supplement til  de runde maskemarkører!
NU er vores hæfte Mellem trådene - inspiration til væv sendt i trykken!
Husk at du kan forudbestille hæftet til kun 100 kr.( + porto) ved at sende en mail til lotte.dalgaard@pc.dk eller paulette@qvade.dk. Skriv hvor mange eksemplarer du skal bruge, og om du selv henter eller om vi skal sende. Efter den 1. september 2017 er prisen 125 kr. (+ porto)
Husk at  tilmelde dig min workshop "Strikkede mormorfirkanter" på KNIKWORK 17!
På denne workshop strikker vi firkanter i flere farver, som tilsidst kan hækles eller sys sammen til et tørklæde, sjal eller plaid alt efter hvilken kvalitet, du strikker med. Et godt projekt også til rester!
Tilmeld

 Knitwork 17 den 29. september til  1. oktober
Hilsner
Paulette Adam
Magiske Garner

Her kan du møde Magiske Garner den næste tid

12.-13. august
Knit 'n Jazzfestival, Aarup på Fyn

26.-27. August
Åben med gode tilbud i butikken i Ringsted

15.-17. September
Fanø strikkefestival

21.- 23. september
Väv 17 i Växjö

29. september - 1. oktober
Knitwork 17
Se flere detaljer i kalenderen
HUSK!
Der kan handles i webshoppen døgnet rundt, og jeg bestræber mig på at ekspedere bestillingerne hver dag. Men da jeg ofte er på farten, kan der i perioder være lidt længere ekspeditionstid. Jeg prøver på at give besked om evt. længere leveringstid, når jeg er på rejse.

HUSK OGSÅ!!
Du kan også komme og handle i min butik i Ringsted. Vi har åbent hver tirsdag fra kl. 13-18 og efter aftale!
Workshops
Jeg tilbyder strikkeworkshops af 2-6 timers varighed fx.:

 - Masker med muligheder
 - Magiske Masker - strik med  crepegarn
 - Sjalskonstruktion, fra cirkel til  firkant
 - Mormorfirkanter
 - Mønsterleg

læs mere ....
Garnpræsentationer
Jeg kommer gerne ud i vævekredse, strikkecafeer og lign. og viser mine garner og modeller.
Jeg medbringer et stort udvalg af garn samt modeller, kits mm.

læs mere ...
Magiske Garner, Nordrupvej 58, 4100 Ringsted, tel: 5764 0500 Mobil: 2072 2835
info@magiskegarner.dk
 
Besøg Magiskegarner.dk
Copyright © 2017 Magiske Garner, All rights reserved.