Copy
Beste <<Roepnaam>>,

Dit is de laatste speelweek voor de Kerstvakantie. Aanstaande vrijdag 21 december is de laatste speelavond van dit jaar. Dan houden we een familie Kersttoernooi met lekkere hapjes en badmintonnen in Kerstsfeer. In het nieuwe jaar zien we je graag weer terug op de eerste speelavond op maandag 7 januari. Om alvast in badmintonstemming te komen kan je op zondag 6 januari het eredivisieteam aanmoedigen tijdens de wedstrijd tegen Amersfoort. Tenslotte in deze nieuwsbrief nog enkele leuke nieuwsfeitjes. Veel leesplezier.
FAMILIE KERSTTOERNOOI OP VRIJDAG 21 DECEMBER
Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december aanstaande, aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp. Het familie Kersttoernooi bij Van Zijderveld draait om gezelligheid en lekkere hapjes. Ook is er ruimte voor partijtjes badminton met sfeervolle Kerstmuziek.

Feestavond voor alle leden, vrienden en sponsoren.

Het familie Kersttoernooi is voor alle leden, vrienden en sponsoren van onze badmintonvereniging. Deze avond staat garant voor een gezellige mix van jeugd-, recreatie, competitieleden en vrienden/sponsoren van de club van jong tot “oud”. Een feestavond voor iedereen!

Kom jij ook? Neem dan iets lekkers mee!

Van Zijderveld stelt jouw aanwezigheid vrijdag zeer op prijs en nodigt je uit om zelf iets lekkers mee te nemen. Zo kan iedereen deze avond van elkaars hapjes genieten.  

Graag tot ziens op vrijdag de 21e,

De Jeugdcommissie

KERSTVAKANTIE VAN 22 DECEMBER T/M 6 JANUARI
Tijdens de Kerstvakantie van 22 december t/m 6 januari zijn er geen activiteiten bij Van Zijderveld in sporthal De Meerkamp.
We wensen iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.
DANK VOOR JULLIE INZET IN 2018 !
Vrijwilligers, vrienden en sponsoren zijn deze week met een kleine attentie bedankt voor hun grote inzet voor de club in 2018. Met groot plezier natuurlijk ook bij onze ere-leden op bezoek geweest en een heel gezellig avond doorgebracht bij mijnheer Van Zijderveld, erelid en oprichter van onze club.
VAN ZIJDERVELD AAN KOP IN HANDHAVINGSPOULE
Team 1 van Van Zijderveld heeft 15 december met 3-5 verloren van Smashing (Wijchen). Thomas Sibbald (HE1) en Jie Yao (DE1) pakten beiden een punt voor de thuisploeg. Spelers en publiek zagen vervolgens Susan Li  in een ware thriller in de DE2 in drie games haar eerste single in de eredividie te winnen (14-21, 22-20, 22-20). Gefeliciteerd!
Door dit resultaat gaat Van Zijderveld in de Handhavingspoule met een wedstrijd meer gespeeld aan kop het nieuwjaar in.


Van Zijderveld speelt zondag 6 januari tegen Amersfoort in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort.

S U P P O R T  J O U W  T E A M !
INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE GEOPEND
Zin in badminton? Goede voornemens gemaakt? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe Voorjaarscompetitie die start in februari 2019. Sluiting inschrijving: 14 januari 2019. Meer informatie en het inschrijfformulier staan hier op www.vanzijderveld.nl.
OP ZOEK NAAR EEN KERSTKADOOTJE?

Een origineel Kerstkadootje geef je met onze Loogman autowasbonnen. Koop een Loogman autowasbon met € 5,00 korting en spek de clubkas met € 4,94 per bon. Nu te bestellen in onze webwinkel. De verkoopactie loopt tot 21 januari 2019. De autowasbonnen zijn een heel jaar geldig (tot januari 2020).

PRETTIGE FEESTDAGEN ALLEMAAL!

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jurjen Douma.

sponsoren
Van Zijderveld bedankt iedereen die Van Zijderveld een warm hart toedraagt en in 2018 lid is geworden van de Vrienden van Van Zijderveld. Ook vriend worden? Klik dan op bovenstaande afbeelding en geef een tikkie!  
Copyright © 2018 Van Zijderveld, All rights reserved.


Hier kan je jouw gegevens aanpassen:
aanpassen abonnement of opzeggen abonnement.

Email Marketing Powered by Mailchimp