Copy
Beste <<Roepnaam>>,

Volgende week is het herfstvakantie. Dan is er een weekje geen trainen voor de jeugd en bondsteams uit de 5e divisie en lager. Benut deze vrije tijd om te controleren of je jouw clubcontributie al hebt betaald. Verder speelt ons eredivisieteam zaterdag 20 en 27 oktober belangrijke wedstrijden in de strijd om een plaats in de kampioenspoule in de competitie. Support jouw team! Tenslotte zoeken we nog mensen voor de functie van secretaris en penningmeester in het bestuur van onze mooie club.
Lees meer over bovenstaande en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

 
HERFSTVAKANTIE 22 T/M 27 OKTOBER
Tijdens de herfstvakantie van 22 t/m 27 oktober zijn er geen activiteiten bij Van Zijderveld in sporthal De Meerkamp. De training van de eredivisie t/m 4e divisie op maandag en donderdag gaat wel door.
We wensen iedereen een lekkere vakantieweek.
HEB JIJ JE CLUBCONTRIBUTIE AL BETAALD?
Eind augustus zijn alle leden via ClubCollect per e-mail en brief per post benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken.

Circa 40 leden hebben hier nog niet op gereageerd.

Heb jij nog niet betaald? Doe het dan nu!

Met ingang van dit seizoen bieden we je, bij betaling via ClubCollect, ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen (tegen een kleine extra vergoeding). De club heeft de inkomsten nodig om aan haar verplichtingen te voldoen, zoals zaalhuur, vergoeding trainers en aankoop speelmaterialen.

Geen rekening gehad of heb je een bijzondere reden waarom je nog hebt gewacht met betaling? Laat dit het bestuur dan weten via een mailtje aan secretaris@vanzijderveld.nl.

Informatie inning clubcontributie via ClubCollect.
EREDIVISIETEAM STRIJDT OM PLAATS IN KAMPIOENSPOULE
Ons eredivisieteam boekte zaterdag 6 oktober j.l. een mooie 3-5 uitoverwinning op Hoornse BC. Een plek in de kampioenspoule van de badminton eredivisie blijft daarmee binnen bereik. Voor Van Zijderveld stond Eric Pang, meervoudig Nederlands kampioen, voor de eerste maal in de line-up.

Van Zijderveld speelt zaterdagavond 20 oktober 2018 thuis tegen DKC. De wedstrijd start om 18.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen.


S U P P O R T  J O U W  T E A M !
VAN ZIJDERVELD, LEGENDARISCHE FAMILIEVERENIGING
"Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport, editie september. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen en omstreken komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging. Wil je het artikel lezen? Klik op bovenstaande afbeelding voor de digitale versie. In sporthal De Meerkamp hebben we een papieren editie van de sportkrant voor je klaarliggen.
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOUW TALENT!
Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur in de functie van secretaris of penningmeester versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit. Lees meer...

Bel  06 28 44 12 95 of e-mail voorzitter@vanzijderveld.nl.

Van Zijderveld is een grote badmintonvereniging in Amstelveen met wekelijks vier dagdelen training aan jeugd, recreanten en competitiespelers. In het weekend badmintonnen elf teams in competitieverband van 8e Divisie tot Eredivisie. Ook recreanten krijgen veel aandacht en wordt er jaarlijks een landelijk Junior Master jeugdtoernooi en diverse sociale evenementen georganiseerd. De club telt meer dan 200 leden.
PODIUMPLAATS VOOR SUSAN LI IN FINALE JUNIOR MASTER CUP

Wij feliciteren Susan Li (voorste rij, 2e van links) met haar 2e plaats in de klasse VE U17 in de finale van de Junior Master Cup 2018 op 13 oktober jongstleden.

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jurjen Douma.

Copyright © 2018 Van Zijderveld, All rights reserved.


Hier kan je jouw gegevens aanpassen:
aanpassen abonnement of opzeggen abonnement.

Email Marketing Powered by Mailchimp