Copy
Beste <<Roepnaam>>,

De vakantie zit erop en -als het goed is- hebben we allemaal weer zin in een potje badminton. Van Zijderveld nodigt je uit om met ingang van maandag 3 september weer deel te nemen aan de sport- en badmintonactiviteiten bij onze club.
De vrijwilligers en het bestuur hebben in de zomerperiode veel werk verzet om iedereen weer te kunnen laten badmintonnen en het Eredivisieteam en deelname aan de Bonds- en jeugdcompetitie voor te bereiden. Ook neemt Van Zijderveld weer deel aan de Nationale Sportweek en biedt onze club op woensdag 19 en 26 september een jeugdclinic en introductietraining voor senioren aan.

 
START VERENIGINGSSEIZOEN MAANDAG 3 SEPTEMBER
Van Zijderveld heet alle leden welkom om met ingang van maandag 3 september weer deel te nemen aan alle clubactiviteiten. Sporthal De Meerkamp ligt er in ieder geval weer netjes geschuurd en gelakt bij! Naar onze speeltijden...
KICK-OFF EREDIVISIE ZATERDAG 8 SEPTEMBER
De kick-off van de Eredivisie badminton is op zaterdag 8 september, aanvang 15.00 uur. Alle tien eredivisieteams komen gelijktijdig in actie in Sporthal Hogeveld van DKC (Den Haag). Van Zijderveld speelt deze middag tegen BC Smashing (Wijchen). Naast Thomas Sibbald en Ieva Pope zal een aantal nieuwe namen voor Van Zijderveld op het wedstrijdformulier staan. Kom ons team aanmoedigen! Je bent verzekerd van een hele middag topbadminton. Lees meer,,,
Support Van Zijderveld en noteer in jouw agenda:
Kick-off eredivisie: zaterdag 8 september, 15.00 uur (zaal open 14.00 uur), Sporthal Hogeveld, Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag.
TEAMINDELING BONDSCOMPETITIE
Op verzoek van de technische commissie is de teamindeling in de Bondscompetitie nog niet bekend gemaakt en op de website gepubliceerd. In de aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van team 2 (1e Divisie) op zondag 9 september worden de puntjes op de "i" gezet. Het bestuur vraagt nog even jullie geduld.
BADMINTONNEN IN NATIONALE SPORTWEEK

In de Nationale Sportweek biedt Van Zijderveld een badminton jeugdclinic en introductietraining voor senioren aan op woensdag 19 en 26 september.
Wil je vrienden en/of gezinsleden of familie (vaders/moeders/verzorgers) ook kennis laten maken met jouw fantastische sport? Nodig hen dan uit om deel te nemen aan een jeugdclinic of introductietraining voor senioren op woensdag 19 en/of 26 september. Lees meer ...

CLUB CONTRIBUTIE VIA CLUBCOLLECT 
Van Zijderveld is een samenwerking aangegaan met ClubCollect voor het innen van de lidmaatschapscontributie. Clubcollect is een betaalsysteem dat inspeelt op betaalgemak anno nu en verenigingen, de inzet van vrijwilligers en de leden ondersteunt. Alle leden zijn hierover recent geïnformeerd en hebben inmiddels een e-mail met betaalverzoek en/of  een uitnodiging met betaalverzoek per post ontvangen. Heb je geen bericht ontvangen? Stuur dan een email naar penningmeester@vanzijderveld.nl en het bestuur zoekt het voor je uit. Informatie ClubCollect.
De club ziet jou vanaf maandag 3 september graag weer badmintonnen in Sporthal De Meerkamp en/of werken aan je conditie op de locatie aan het Oostelijk Halfrond 445. 

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jurjen Douma.

WIJ ZIJ OP ZOEK NAAR JOUW TALENT!
Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur in de functie van secretaris of penningmeester versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit. Lees meer...

Bel  06 28 44 12 95 of e-mail voorzitter@vanzijderveld.nl.

Van Zijderveld is een grote badmintonvereniging in Amstelveen met wekelijks vier dagdelen training aan jeugd, recreanten en competitiespelers. In het weekend badmintonnen elf teams in competitieverband van 8e Divisie tot Eredivisie. Ook recreanten krijgen veel aandacht en wordt er jaarlijks een landelijk Junior Master jeugdtoernooi en diverse sociale evenementen georganiseerd. De club telt meer dan 200 leden.
Copyright © 2018 Van Zijderveld, All rights reserved.


Hier kan je jouw gegevens aanpassen:
aanpassen abonnement of opzeggen abonnement.

Email Marketing Powered by Mailchimp