Copy
Beste <<Roepnaam>>,

Het bestuur nodigt de leden uit voor de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering op vrijdag 14 juni aanstaande, 20.30 uur in sportcafé De Meerkamp. Noteer deze datum alvast in jouw agenda.
Verder in deze nieuwsbrief informatie over de bowlingavond voor de jeugd op 18 juni en de picknick met BBQ op 30 juni. Tenslotte vragen we jouw aandacht voor het overzicht met speel- en trainingstijden in juni en voor de aankondiging van de extra training in augustus.
ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 14 JUNI, 20.30 UUR

De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van onze vereniging is gepland op vrijdag 14 juni, aanvang 20.30 uur in sportcafé De Meerkamp. De leden ontvangen binnen enkele dagen de agenda en stukken. Informatie over de ALV is ook hier terug te vinden. Het bestuur heet je van harte welkom.

HELP JOUW VERENIGING! Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit en/of klus. Bekijk ook eens het filmpje in dit bericht op de website.

BOWLINGAVOND JEUGD OP 18 JUNI, AANVANG 17.30 UUR

De jeugdcommissie organiseert een gezellige bowlingavond voor de jeugd op dinsdag 18 juni, aanvang 17.30 uur. Zorg dat je om 17.15 uur aanwezig bent!

Lever je ingevulde aanmeldingsformuler met € 5,00 eigen bijdrage snel in bij de leiders van de jeugdtraining.

Badmintonvereniging Van Zijderveld gaat met haar jeugd op dinsdag 18 juni naar bowlingcentrum "De Kegel" in Amstelveen. Dit wordt een supergezellige avond die je niet mag missen!

Het programma van de bowlingavond is als volgt:

 • 17.15 uur: Verzamelen bij bowlingcentrum "De Kegel" in Amstelveen.
 • 17.30 uur: Start bowlingavond
 • 19.00 uur: Gepland einde

Locatie: Bowlingcentrum "De Kegel", Bovenkerkerweg 81, 1187 XC Amstelveen

Aan de ouders van de deelnemende jeugd vragen we om:

 • toestemming te verlenen dat je mee mag*);
 • het telefoonnummer door te geven waar ze eventueel te bereiken zijn*);
 • een kleine eigen bijdrage van € 5,00 per deelnemer aan de bowlingavond. De eigen bijdrage is te voldoen bij het inleveren van de ingevulde flyer. 

*) In te vullen op de flyer die is uitgereikt tijdens de jeugdtraining.

SPEEL- EN TRAININGSTIJDEN JUNI 2019
Hierbij het overzicht met speel- en trainingstijden tot aan de zomervakantie:
 • de laatste trainingsweek is van 24 t/m 28 juni 2019. De trainingen met trainers op woensdag en vrijdag van 19:00 tot 20:30 uur gaan dus door tot en met vrijdag 28 juni;
 • de laatste vrije training op de maandag van 18:30-20:00 uur is op 24 juni 2019;
 • de laatste jeugdtraining is op vrijdag 28 juni 2019;
 • de laatste ochtendrecreanten training is op donderdag 27 juni;
 • de laatste recreantentraining met Roland is op woensdag 26 juni en de laatste vrije recreantentraining is op vrijdag 28 juni.
 • de laatste conditietraining op het Oostelijk Halfrond is op vrijdag 12 juli 2019,
Lees hier het hele bericht op de website.
PICKNICK MET BBQ IN AMSTERDAMSE BOS OP 30 JUNI

Zondag 30 juni organiseert Van Zijderveld een picknick met BBQ voor alle leden van de vereniging op de grote speelweide in het Amsterdamse Bos. Leden, broers/ zussen, vaders/ moeders en familie zijn van harte welkom om met ons een leuke middag te hebben. We verzamelen om 13.00 uur op de grote speelweide. Lees hier het hele bericht ...

TRAINING 1e tm 5e DIVISIE START OP 12 AUGUSTUS

Voor de competitieteams in de 1e t/m 5e divisie van de najaarscompetitie 2019/ 2020 zijn er vier extra trainingen gepland vòòr aanvang van het reguliere seizoen. Deze trainingen zijn gepland op :

 • maandag 12 augustus van 18:30 tot 20:00 uur;
 • donderdag 15 augustus van 18:30 tot 20:30 uur;
 • maandag 19 augustus van 18:30 tot 20:00 uur;
 • donderdag 22 augustus van 18:30 tot 20:30 uur.
Locatie: sporthal De Meerkamp.

T
enslotte melden we alvast dat maandag 26 augustus de eerste speelavond na de zomervakantie is. Het overzicht met speeltijden vind je hier terug op de website.
 
VAN ZIJDERVELD OP LINKEDIN
Van Zijderveld zet de komende periode in op betere aansluiting bij het bedrijfsleven in Amstelveen en de Noordelijke Randstad in het belang van samenwerking en sponsoring. Omdat deze doelgroep op LinkedIn zit wil onze vereniging op dit platform ook gaan bouwen aan een zakelijk netwerk via het delen van expertise en het leggen van contacten. Bekijk en volg de LinkedIn-bedrijvenpagina van Van Zijderveld.

Lees hier het hele bericht...
VERENIGINGS INFORMATIE MEER EN MEER TWEETALIG
Omdat onze vereniging het toenemend aantal Engelstalige leden goed wil bedienen wordt de belangrijkste informatie nu ook op een Engelstalige webpagina van Van Zijderveld aangeboden. De knoppen om te wisselen tussen Nederlands en Engels staan midden-bovenaan elke pagina van de desktopversie van de website. Op de mobiele website staan de knoppen onder de hoofdafbeelding.
De Engelstalige leden ontvangen al geruime tijd een eigen nieuwsbrief. De keuze voor een Nederlandstalige- of Engelstalige nieuwsbrief kan je zelf aanpassen in je profiel van het abonnement onderaan de nieuwsbrief.
We zien je graag op de Algemene Ledenvergadering op vrijdag de 14e aanstaande.

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jurjen Douma.

Copyright © 2019 Van Zijderveld, All rights reserved.


Hier kan je jouw gegevens aanpassen:
aanpassen abonnement of opzeggen abonnement.

Email Marketing Powered by Mailchimp